Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 adam evleniyo heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 evlenmek oyunu bırakmak değildir. düşmeyin bu yanılgıya. örnek alın benden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok ya ne evlenmesi. asdf şöyle bir sıfırlanıyım diyorum ya oyun konusunda o kadar çok oynamadıgım oylesıne aldıgım oyun var kı birileri alıp hakkını versin istiyorum. eskısı gıbı saatler de harcayamıyorum artık oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hayırlı olsun kardeş göbeğinden ayaklarını görebiliyormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 HOOHOHOA O TITTLE LAN ÖYLR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Xbox360 320gb değil 250 gb zaten de 1k ya 2.el konsol inanılmaz bir fiyat.JTAG lı kinectli makinayı 600 e bile bulabiliyorsun.Oyunlar ise elessonun dediği gibi kişinin kendi zevkine göre alınmış oyunlar.Neden adam bunlar için +500TL versin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar