Lixad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ya baya aradım bulamadım elinde olan veya olabileceğini düşündüğünüz bir yer varmı (aramadan altyazıyla ilgili sitelere baktım yoktu hiç birinde)[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 http://www.divxplanet.net/altyazi_.php?id=12388 3cdlik alliance versionu icin[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 çok sağolunuz buldum ve izledim güzelmiş ya[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yurdumda varmı veya ne zaman gelir bu meret(extended)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ohhooo bayadır var sor bi vcd ciye vardır mutlaka[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 extended lar hiç gelmedi ki[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Öne çıkan mesajlar