BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ...the other reason for the new technology is that Konami is planning on creating Metal Gear Online, and the dev team wanted a more generalized engine for use with that upcoming game... evet online cikarticaklar ama ne zaman bununla ilgili bir bilgi byok baya harika olucak umartim GT'ninde online i cıkar[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Gt 4 zaten online desteklı olucak merak etme sen,ama esas bomba agustosda gelıyor.Wınnıng Eleven 7,bu oyunda online desteklı.Ustelık Fb,bjk ve gs de var oyunda.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 rules. :)[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Dis SWG 'ı de unutma :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben açıkcası metal geardan tüm beklentilerimi kestim. Tamamen ticari bir oyun haline geldi ve bundan sonra, ancak kendini tekrar edeceğinden eminim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.