Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hayir max. 15 saniye surecek.. ve break sansi olacak. arti, ilerki levellarda eat/drink, first aid icin pek yeterli degil o sure. neyse, ben takmam boyle seylere oyunuma bakarim..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Players now have an increasing chance to break free of the effect, such that it is unlikely the effect will last more than 15 seconds. Denmiş yani bu yazıya göre 15snden fazla sürebilir ama bliz forumlarında max 15 sn muhabbeti var ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 18 Aralık 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 torrenti kaldırmışlar heralde siteden :( biri bi yere atsada bizde indirsek. bide kesin değil mi, bununla final beta oynayabilicez?[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evt bununla final oynanabilecek %99 ihtimal.Hiç sanmıyorum bundan sonra gene yeni client indirmeye zorlayacaklarını,en azından official post larda öle diyorlardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 eu patch'leri gec cikar diyorlardi bir de.. us'den once cikti mubarek.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Elufulec 15 sn'den fazla sürmesi az bir ihtimal üstelik bu süre içerisinde büyünün etkisinden kurtulma ihtimali de yükseltilmiş. Bu arada rogue'un sap'ı da güme gitti o da aynen 15sn olmuş bu bizim 2 kişiyi yatırma ihtimalimizi hayal etti sağolasın blizzard. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 18 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 tamam iste ben de oyle diyodum zaten.. bu arada, olay sadece warlock ve mage'leri ilgilendirmiyor.. tum classlarin crowd control spelleri etkilenecek.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Birini keste ikincisi eksik kalsın :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 mage bitermi ya.. beyler bu arada siz nerde oynuyosunuzda oyunu indirmeye calisiosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benim elimde acc falan yok:) preorder da yapmadim open beta olunca bi acc bulurum falan die cektim clienti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sap, poly ve fear'ın etkisi dikkat ederseniz sadece player'lara karşı azalmış. pve'de aynen devam yanlış anlamadıysam.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sanırım hepimiz pvp serverında oynayacağız ve pve benim için çokta önemli değil. Fear için çok sorun olmamış sonuçta 20 sn yerine 15sn sürecek ve dotlar hala dmg verecek ama rogue için bakarsak 45 sn de birini kesip diğerine rahatlıkla dönerken 15snde bu çok zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar