Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Selamlar. Muhabbet kuşumun 2 gün önce hiçbir şeyi yokken şuan kafesin bir köşesinde tüylerini kabartmış, kanatlarını indirmiş bir vaziyette duruyor. Kafası sürekli 60 derece açıyla yukarı bakıyor, nefes alıp verirken de kuyruğu yukarı aşağı hareket ediyor. Sıkıntısı nedir, var mıdır bir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Burnunu kontrol et, bir tikaniklik var mi gorunurde? Nefes alirken gagasi acik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kuyruk kafaya yaklaşırsa işin duaya kalmış demek oluyor. Felç geçiriyorlar :( Bir kuşumu öyle kaybetmiştim. Kurtulsa bile çolak kalıyorlar. Vitamin takviyesi bulmaya çalış bir yerden. Birde felç durmu varsa boşuna veterinere götürme veterinerin elinde kalır. hemen strese girebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kafa donuyosa sacmasapan 360 derece falan boynuna cizik atip toplanan kani akitacaksin kermit bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 KHaRoN said: Burnunu kontrol et, bir tikaniklik var mi gorunurde? Nefes alirken gagasi acik mi? Yok hocam, gagası falan normal yani açık değil. Ama işte şu kuyruğun hızlı hızlı yukarı aşağı gitmesi ve çok durgun olması korkutuyor beni. Astım olabilir mi acaba? Remus said: Kuyruk kafaya yaklaşırsa işin duaya kalmış demek oluyor. Felç geçiriyorlar :( Bir kuşumu öyle kaybetmiştim. Kurtulsa bile çolak kalıyorlar. Vitamin takviyesi bulmaya çalış bir yerden. Birde felç durmu varsa boşuna veterinere götürme veterinerin elinde kalır. hemen strese girebiliyorlar. Yok tarif ettiğin gibi değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hn-lzlEEYgE Koyduğum videodaki gibi değildir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yok abi o ne ya, içim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vaziyet şu şekilde, Windows Phone sağolsun Skydrive'dan başka bir şey kullandırtmıyor. https://skydrive.live.com/redir?resid=7CEE6260DF767DDE!113&authkey=!AAEhpdNJisdmcLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kharonun http://forum.paticik.com/read.php?22,7267829 yazdılarını uygula. Üşütmüş sadece. :) Geç olmadan bi veterinere git vitamin felan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şimdi dışkısına falan da baktım, daha doğrusu yeni akıl edebildim, sulu ve yeşil renk. Üşüttü herhalde yavrucağız. Neyse vitamin alıp sıcak tutayım garibanı. EDIT: Biraderin zamanında kuş yetiştiriciliği yapmış bir arkadaşı vardı, ona anlattım problemi. Solunum yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi ve gerekli ilaçları benim bulamayacağımı belirtti. Kaldım öyle ne yapsam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aynen oyle, gecmis olsun. nefes allirken gagasini acmaya baslar, burnunda gorunur tikanikliklar olmaya baslarsa akcigerinden once bulunan hava keseciklerinde iltihaplanma baslamis olabilir. Remusun verdigi linkteki yazdiklarima ek olarak kesinlikle tozlu yerlerde bulundurulmamasi gerekiyor kusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Suyuna vitamin damlatıp günde 1-2 kere Baytril damlat diyorlar ağzına. Sorun şu, Baytril nerden bulucam. Antibiyotikmiş, kuşu da yrni aldım ama yazık gitmesin hayvancağız. Elimden geldiğince iyileştirmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yukarılara bakıyosa beyaz ışık görmüştür o çoktan, çağırıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben o tarz bi ilaç kullanmıştım.gaga altında ki tüyler dökülmüştü hep.dozajı fazla kaçırmamak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 istikbal göklerdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bari şu konuyu trollemeyin ya, ben hayvanın canını kurtarma derdindeyim siz hala geyik yapıyorsunuz. Esnaf said: ben o tarz bi ilaç kullanmıştım.gaga altında ki tüyler dökülmüştü hep.dozajı fazla kaçırmamak gerekiyor İlacı nerden bulmuştun sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hakkaten hayvan üşümüş resmen ya belli görüntüden acaba kalorifer yakınına falan koymak kar eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 photographer said: hakkaten hayvan üşümüş resmen ya belli görüntüden acaba kalorifer yakınına falan koymak kar eder mi? Kabarma çok farklı hastalıkların belirtisi olabilir. Evde kısa kolluyla geziyorum, yani üşütmüş olması imkansıza yakın. Cereyanda falan da bırakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kuş gribi bu mu oluyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kus gribiyle alakasi yok. Ben zamansiz antibiyotik kullanimini pek onermiyorum kuslarda, karacigerini kizartabilirsin cok hizli bir sekilde. Ozellikle de cok kucuk diyorsun ufaklik. Yarardan cok zarari dokunabilir. Ucmasini ve hareket etmesini biraz engelle, los isik sagla devamli. gece/gunduz farketmez. Suyuna besin takviyesi alabilirsin bir veterinerden. Kakasini gozlemlemek onemli, yesil ve sulu olmasi cok iyi degil. kus kaka bilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 O kuş yetiştiren abimiz vitamin almamamı önerdi, çoğu boyalı su oluyor dedi. Yapabileceklerin suyuna limon damlatmak ve karbonat koymak dedi. Sonra da dua edeceksin dedi, dediklerini uyguladım, artık yapabileceğim tek şey beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Katiliyorum , kaliteli supplement bulmak cok zor. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Teşekkürler, gelişmeleri paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bende benim papağanı peteklerin yanına koyayım diyorum kışın, soğuk gelebilecek yerleri de kapatıyım. üşütmez di mi , nasıl yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yok abi kuşları petek yanı ,klima önü sıcak soguk farketmez bunların önüne bırakmıycaksınız. oda sıcak olursa normal bir yerde dursun. soğuk olursa kuşun tepkisine göre sıcaga yakınlaştırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar