whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hangi sunucuda oynıyabılırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ICQ'ya ekle anlatayım pvpgn'de oynayabilirsin.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hafta sonu konusuruz makına formatladımda daha yuklemedım ıcqnu alırım burdan sagol ılgılendıgın ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Anti walla herseye cagresin :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 eahaeh harbiden sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Maksat netten oynayalım hep birlikte. Bkz. Aronla oynadık az önce, 93485734983495. waiting for hostumdan sonra yenildim eahuehauehuh... Başlarda baş başa falan mücadele vardı da bir noktadan sonra koptu savaşta yönetemiyorsun adamlarını yok böyle bir şey ya... Neyse bağlantısı sıkı olanla çok zevkli maçlar yapabiliriz... Yada LAN oynamak isteyenlerle kafeden...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 cumartesı takılırız bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben ne akdar zamandır dneiyorum oynayamıyorum netten off çeşitli sorunlar çıakrtıyor ama gelmeye çalışırım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 pvpgn de hangı serverda oynuyonuz? ben kımseyı bulamıyorumda :) ben ender.org dayım[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 battle.net[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: salvatore, 30 May 2003 13:17 tarihinde demiş ki: pvpgn de hangı serverda oynuyonuz? ben kımseyı bulamıyorumda :) ben ender.org dayım[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Ben ve burdan başlattığım herkes de enderde... Gel ICQ'ma oyun falan çeviririz.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 antimodes en iyisi herkes girdiginde warcraft3 - turk kanalı acsın orda bulusalım yanı nete gıren gelsın oraya ve oradada bır topluluk olusturalım eger ıstersenız tabıkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 nası oynandığını anlatın netten ben de gelirim battle.net orjinal olmadan gösteriyor babayı[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ya olayı öğrenmek isteyen gelsin ICQ'ma, hafiften karışık bir olay da buraya post yazarak anlamıyor genellikle insanlar.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 antimodes haklı garıp bır ıs onu ayarlamak cok sacma sapan seyer var en ii si icq da felan acıklamak. Ayrıca benim yukarıda yazdıgım konuyada degınsek ii olur. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: salvatore, 02 June 2003 14:12 tarihinde demiş ki: antimodes haklı garıp bır ıs onu ayarlamak cok sacma sapan seyer var en ii si icq da felan acıklamak. Ayrıca benim yukarıda yazdıgım konuyada degınsek ii olur. . . Evet haklısın açalım hep beraber kimse eklemiyor ki ICQ'suna maşallah =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar