elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 torrent icin oyun oncki oyun olan worms 3d yle ayni grafik motorunu kullaniyor ama buglar duzeltilmis. campaign kismina onem verilmis bu sefer. tarihte gerceklesmis savaslari konu aliyor.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 download ettim, oynadim, kustum... felaket aaah ah wormz bu hallere mi dusecektin[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 worms 3d tam bi felaket[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 qbasic/gorilla turu diyim artık ,olmasından cıkmıs resmen action a cevirmisler.2d taktik oyunu olarak kalsa cok daha iyi olurmus bencede[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: fizban, 19 Aralık 2004 01:41 tarihinde demiş ki: yaw download ettim de çalışmadı. oyuna girerken error veriyor, vazgeçip çıkıyor. ? cevabı mesajının içinde sanki..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 worms 3d eğlenceli aslında, ama world party veya armageddonla kıyaslanamaz bile:) bu biraz heroes 4'ün heroes 3 altında sönük kalması, ayrı bir oyun olarak bakılırsa güzel olması durumuna benziyor:D (tabi bu benim görüşüm, h4 süfer ulan! diye höykürmesin kimse suratıma)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 berbat oyun ben de çektim. quick play dedikten 3 dakika sonra uninstall.exe yi aramam bir oldu. iğrenç, kusmunç ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar