Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coins........

BuRiAL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu oyunda nedense herkes aç ya da yoğun yalancı var.Hele türkler ne zaman satış yapsam hemen abi 1.5m var sat bana şu +5/8 str chitin botu.hobaaaaaaa.Nedendir yani millet o kadar abyss kasıyor nasıl para yok adam lvl55 bana 1m param var dedi ya bende lvl 45 im chitin setimide düzdüm bardishimde elimde paramda onlardan daha çok........Bu arada satlık bardish vardır haberiniz ola +7/70 posion damage var(202 str,152 damage power)fiyatı 30milyondur.ileyen varsa [email protected] pazarlığa açıııızzzzz :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Mesaj tarihi:
Naaptın 30 milyon diye ya. Piyasayı yükseltme :)

İn biraz müşteri olalım. Müşteri olmasakta in. Yoksa piyasayı yükseltcen herkes fiyatı yükseltcek... :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
+7-+8 itemlerin fiyatını satıcı belirler,özel oldukları ıcın istedikleri fiyatı isterler,piyasası yoktur yanı.Gayet güzel bi silah,eger yedegi varsa ben olsam +8 denerdim,olursa glow alır deger bicemezsin,olmazsa en fazla +7 gitmis olur.Düsünsene abi 160 attacklı ve glow lu bir polearm .waowowow.
(kırıp gelirmissin simdi :D )
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 18 Aralık 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
+7-+8 itemlerin fiyatını satıcı belirler,özel oldukları ıcın istedikleri fiyatı isterler,piyasası yoktur yanı.Gayet güzel bi silah,eger yedegi varsa ben olsam +8 denerdim,olursa glow alır deger bicemezsin,olmazsa en fazla +7 gitmis olur.Düsünsene abi 160 attacklı ve glow lu bir polearm .waowowow.
(kırıp gelirmissin simdi :D )

Aha aynen böyle devam et BuzKirpisi. Yakında o +7-+8 itemlerede 30 milyon istemeye başlarlarsa gelip seni bulurum ama :-p :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
bidakka bi olay anlatıcam size
benim arkadaşa ko cdsi verdim diezde oynamaya başlamıştı.
Böyle aramızda oyundaki silahlar hakkında konu açıldı.
Oyundaki en iyi silahları saysana dedi,bende ilk shard aklıma geldi,onu söyledim.Ark dedi bu shardın şekli nasıl dedi çizdim bi kağıda.Gördü ,sonra bu bana çıktı dediama npcye satmış hemde mp absorb falan varmış en az +4 diyor tam dikkat etmemiş direk gitmiş npc iyi para verince vermiş npcye.
Dedim ağla sen attın milyonları çöpe o silah atılırmı dedim.
Adama shard dediğimde hiç hatırlatma diyor :D
bu arada goblinlerden çıktı dedi...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Coins i okuyunca aklıma hep şey gelio. Zamanında atari salonlarına giderdik. Oyunlarda "Insert Coin" yazardı. Coini insert ederdik itina ile ama makine jetonu yutardı. Tekmelerdik makineyi sonra salon sahibi kovardı bizi filan.

O günlerden şimdiye ne deişmiş? Atari salonu yerine evden aynı işi yapıoz. Jeton at, jeton al vs.vs.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
adam oyun hakkında hiç bişey bilmiyordu gidip satmış ilk oynayışında sana öle bi shard çıksa ne olduğunu bilmesen npc sana iyi bi para verse satmazmıydın?
valla ben arkın yerinde olsam ağlardım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
bu arada diezde lag azalmış girmek isteyenlere bildiriyim
adam derseniz ondada artışvar estland doluydu eskisi kadar dolu olmasada yinede doluydu...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
said:

valla ben arkın yerinde olsam ağlardım

Aglamakmı? dalgamı geciyorsun,oyunu bırakırdım. :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 18 Aralık 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunu oynamak istiyorum ama bilmiorum..Netten üye oldum çekiorum 80 saat dio töbe töbe...128 kablo var..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Mesaj tarihi:
Bu indirecegin dosyayı 10 parcaya bolup,ayrı ayrı download edip her biri bitince birlestiriyor,digerleride yaptı bunu ama bu hala cok hızlı.
4-5 sene once 64 kablo da 170 gormustum bununla.
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 18 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
oyunu oynamak istiyorum ama bilmiorum..Netten üye oldum çekiorum 80 saat dio töbe töbe...128 kablo var..

Flashget kullan. O siteden 10 dump ile çok iyi çekiyor. 2-3 tanede mirror site verdinmiydi 80 saat düşer 20 saate..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
ozmn adslnin hızı kesin olarak kablodan iyi olduğunu söyleyebilirim bende 128 adsl varken ben hiçbir down programı olmadan 12 saatte indirdim[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
said:
Lentisel, 19 Aralık 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
ozmn adslnin hızı kesin olarak kablodan iyi olduğunu söyleyebilirim bende 128 adsl varken ben hiçbir down programı olmadan 12 saatte indirdim

DSL türleri (ADSL, VDSL, SDSL vb.) hiç bir zaman, hiç bir ülkede, gelecekte dahi kablonet ile karşılaştırılamaz.

Kablonet bir pool içerisinden bağlanır. Ortada bir yemek vardır ve tüm kullanıcılar o yemekten paylarına düşeni yerler.
ADSL de ise her kullanıcı için ayrı bir yemek hazırlanır. Yani aynı anda 500.000 adsl kullanıcısı bağlansa bile sizin hızınız etkilenmez.

xDSL Rullz....[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
tamamda burada adamın avantajını söyle
adam kasılırken ben koşuyorum gibi bişey yani avantaj yok
o pastayı bölemek yerine herkezin kendi pastasının olması daha iyi[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Senin örneğinle açıklamaya çalışayım.
Kablonette bir pasta vardır. 128 olana 1 dilim, 256 olana 2 dilim pasta düşer. Ama kullanıcılar internete bağlanmaya başladıklarında bu dilimlerin ebatları yavaş yavaş düşmeye başlar.

Adsl de isee herkese özel bir pasta vardır. Dilim sayısı yoktur sadece pastanın büyüklüğü vardır.

Açıklayıcı oldumu yoksa dahamı beter karıştırdım :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
  • Yeni Oluştur...