mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 boyle bir kanal vardı sırf pc uzerine kurulu sunum icindeydiler.acaba kanal mı degisti ayrı bir frekansamı gecti sanıorsam cnbc-e ile aynı frekans da idi. bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 1 senedir yokh kablo tv de fenerbahce tv yi koydular yerine onuda komadilar bi daha[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 onun sayesinde turkiyede benzeri programlar yapmaya calıstılar n1 da oldugu gibi.pc den arayacagım umarım bulurum[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 www.happysurfer.com sitesinde ana sayfada bikaç kez gösterildiğini görmüştüm. artık TV yayını da vermiyolar galiba. (verdiğim link bi oyun hile sitesi oyunda hile kullanmak istemeyenler girmeyebilir.)[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 halen yayınlanıyor günde bilmemkaç saat[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yayını devam ediyor sanırım ama kablo da yok...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya zaten bende yayından kalktını sanmıordum. basarılı bir program cunku ama neden kablodan cıkardılar o zamanki anlamadım gitti.[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar