sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 harika bi ilaç beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 uyanık mı tutuyor napıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 nedir bu ilaç hele bir anlat neden kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 u........u ya hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Haha, harbi süper bişi bu arada ilaç övgüsü yapmak yasak değilse. Deli gibi uykusuzken bir tane al, 3 saate dinlenmişçesine diksin ayağa. Sabah ölü gibiyken al bi tane akşama kadar zımba gibi tutsun. Bunu Gezi sürecinde almıştım ben, 1 ay günde 3-4 saat uykuyla tutmuştu beni namıssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 He sorumsuzca kullanın, kalp ritmi değişirde geberirseniz pamuğğ dıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ritalin var daha iyisi dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lithran said: He sorumsuzca kullanın, kalp ritmi değişirde geberirseniz pamuğğ dıkılır Valla bana doktor verdi, istediğin kadar kullan sonra da istediğin gibi kes dedi. Azaltarak bırakmana falan da gerek yok falan dediği için kimseye tavsiye etmekte çekince görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 doktorun sevgilinde gözü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar