Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 semra buraya yumruk havaya dararatrat ya bi gidin çay demleyin ya eğer bu forumlarda semra teyze de destekleniyorsa köpüğüm olurmusun şekerim bitti gibi programlar rayting alıyo ve paticikte destekleniyosa benim burda bulunmamın bi anlamı kalmamıştır bu kadar diyorum. Allah aşkına belki erdoğanın konuşmasıyla ilgilenmeye bilirsin ama amacın muhalefet etmek değilse nasıl savunursun semra teyzeyi onu algılayamadım fizban[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya siz yurtdisindaki her insani super bilgili kulturlu bir adam zannediyorsunuz herhalde . abd de ulkesini haritada gosteremeyen insanlar var . sokaktan gecen 19 yasinda bir gencin ab ile ilgili gorusu o kadarda onemli degil zaten . gorusu onemli olan insanlarin ne konustugu dusundugu onemli . turkiyenin bu "lan bizim millet sıgır" fikrini bir kenera birakmasi lazim artik . herkes universite mezunu olacak herkes herseyi cok iyi bilecek geciniz . adamin umrunda olsa bilirdi ab nedir ne degildir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 televizyon izlemeye vakti olmayan biri olaraktan boş kaldığım zaman tv ye takılmayı denerim ve sonra tv izlemeye vaktim olmadığı için pekte üzülmediğimi fark ederim. budur özellikle biri bizi pandikledi köpüğüm bitti çay demle , telegole, paparazzi, şemsiyem olurmusun tarzı programları görünce hemen kendime başka bir uğraş bulmaya yöneliyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 puahahaha *!pandikler*[signature][hline]There's no sun shining through...
Öne çıkan mesajlar