Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastasıyım bu kedinin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl seviyonuz kedileri anlamıyorum...kedileri severim ama evimde kedi düşünemiyorum ıyyy...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 13 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
nasıl seviyonuz kedileri anlamıyorum...kedileri severim ama evimde kedi düşünemiyorum ıyyy...

biz senden farklıyız işte insanız biz şirin şeyleri evimizde besleriz onların ihtiyaçlarını gideririz
Mesaj tarihi:
bebekleri...küçük çocukları...ve hayvanları severim ama uzaktan....yakınımdalarken rahatsız olurum....ki onlarda benden rahatsız olur...garibim ne diyim..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
bende rotweiler var...2 sene önce van kedim vefat etmişti bende köpek aldım..Bi dahada yemin ettim kedi almıycam balkona çıkmış kuş görmüş anlatmış 8. katan :([signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mesaj tarihi:
hehe soldaki resim süper[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
benim de aklıma ilk pretesto gelio ama hak da veriom chemical'a ben hiç bakmıom mesela:)[signature][hline]Ç.B.A.L.

Boğazın Ortasında Balık Rakısız ve Aşksız Gidiyo!
  • Yeni Oluştur...