progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 arkadaşlar merhaba swgyi bırakıyorum ama ne yazık ki accountu nası iptal edeceğimi bilmiyirum lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aşşadaki başlıkları bras karıştır ordada bu sorunun aynısı wardı...[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya aeadım ama göremedim lütfen burada söyleyin şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Eğer account'unu kapatmak istiyorsan şöyle yap: ilk önce swg ye tıkla o menüde scan ettikten sonra station launchpad'i aç sonra şifre sorma menüsü çıkacak karşına ,sol tarafında my account kutucuğu var oraya tıkla !!!! gir şifreni account name'ini submit'e kutucuğuna tıkla . Orada 2 tane seçenek kutucuğu çıkacak |edit registration| ve |Cancel Registration| diye . Sen CanceL Registration'u seçip Yes kutucuğuna tıklıyacaksın olup bitecek ! Benden bu kadar iyi oyunlar byes !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Eğer account'unu kapatmak istiyorsan şöyle yap: ilk önce swg ye tıkla o menüde scan ettikten sonra station launchpad'i aç sonra şifre sorma menüsü çıkacak karşına ,sol tarafında my account kutucuğu var oraya tıkla !!!! gir şifreni ve account name'ini submit'e kutucuğuna tıkla . Orada 2 tane seçenek kutucuğu çıkacak |edit registration| ve |Cancel Registration| diye . Sen CanceL Registration'u seçip Yes kutucuğuna tıklıyacaksın olup bitecek ! Benden bu kadar iyi oyunlar byes !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 my accountta edit registration var ama cancel diye bi secenek yok yard1m edin sony soyuyo beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o zaman account'un kapanmış demektir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 olamaz yeni girdim veda etmek için arkadaşlarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bak ozaman şöyle yap: subscribe bölümüne gel orada karşına 3 tane seçenek çıkacak. Register Expansion sonra altında edit subscribe var onun sağ tarafındada cancel subscribe kutucuğu var ona tıkla yes de olsun bitsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar