progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 arkadaşlar merhaba swgyi bırakıyorum ama ne yazık ki accountu nası iptal edeceğimi bilmiyirum lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aşşadaki başlıkları bras karıştır ordada bu sorunun aynısı wardı...[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya aeadım ama göremedim lütfen burada söyleyin şimdiden teşekkürler
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Eğer account'unu kapatmak istiyorsan şöyle yap: ilk önce swg ye tıkla o menüde scan ettikten sonra station launchpad'i aç sonra şifre sorma menüsü çıkacak karşına ,sol tarafında my account kutucuğu var oraya tıkla !!!! gir şifreni account name'ini submit'e kutucuğuna tıkla . Orada 2 tane seçenek kutucuğu çıkacak |edit registration| ve |Cancel Registration| diye . Sen CanceL Registration'u seçip Yes kutucuğuna tıklıyacaksın olup bitecek ! Benden bu kadar iyi oyunlar byes !!
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Eğer account'unu kapatmak istiyorsan şöyle yap: ilk önce swg ye tıkla o menüde scan ettikten sonra station launchpad'i aç sonra şifre sorma menüsü çıkacak karşına ,sol tarafında my account kutucuğu var oraya tıkla !!!! gir şifreni ve account name'ini submit'e kutucuğuna tıkla . Orada 2 tane seçenek kutucuğu çıkacak |edit registration| ve |Cancel Registration| diye . Sen CanceL Registration'u seçip Yes kutucuğuna tıklıyacaksın olup bitecek ! Benden bu kadar iyi oyunlar byes !!
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 my accountta edit registration var ama cancel diye bi secenek yok yard1m edin sony soyuyo beni :)
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o zaman account'un kapanmış demektir !
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 olamaz yeni girdim veda etmek için arkadaşlarıma
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bak ozaman şöyle yap: subscribe bölümüne gel orada karşına 3 tane seçenek çıkacak. Register Expansion sonra altında edit subscribe var onun sağ tarafındada cancel subscribe kutucuğu var ona tıkla yes de olsun bitsin .
Öne çıkan mesajlar