Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu vs İtaly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
italyanlarin türklere benzerlikleri okadar fazlaki onlarla konustugun zaman iyice anliyosun italy daoc ta oynuyoruz bizim aykut abiye oyun sirasinda adam sen gel ya biz bisiler ayarlariz merak etme , gibi cümleler kuruyolar :D[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Mesaj tarihi:
ehehh ewt güzel olmuş. ama banada biyerden çağrışım yaptı. ;)
ya ammada zıt insanlarmış italyanlar ya; ehehh aynı Türk'lerin yaptıkları gibi. hele şu koltuğa ahtapot gibi bağlanması kopardı beni loll. bide şu otobüs bekleme olayı ehu. meğersem tek dik kafalı toplum biz değilmişiz. sevindim.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Mesaj tarihi:
Ama o trafik muhabbeti dogru. Mesela napoliye gidin bir adet çarpılmamış araba göremezsiniz nerdeyse. (bunu napoliye giden fransizca hocamız söylemişti.) Roma da da çok fazla düzgün araba yok.[hline]Erive Dedayken

Querquobad Quane[SnowLords]
Mesaj tarihi:
Uçak olayına yarıldım ya lol...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet italyan bayrağı yerine türkleri koysak yeri olabilir :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
lol harbi aynen biziz :)

yav herkes dile getirmiş ben de hatırlıom sanki burada koyulmuştu bunun türk versiyonu ama nerydi o eheh adresini filan hatırlıan var mı veya topicin adını?
Mesaj tarihi:
Mobile phone , elections ve parking 2 kopardı heheuh Adamlarla kardeş gibiyiz yani lol[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Mesaj tarihi:
babamın anlattığı seferlerin üzerine diyenbilirim ki Türkler'in Avrupa'da yaşayabilece 3 ülke var
Almanya, İspanya ve İtalya
İspanyollar ve İtalyanlar gerçek anlamda bixze çokbenzyorlar :) tavır hareket argo günlük konuşma vs[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
bence senin baban oraların kızlarını beğenmiştir o yüzden öyle diodur lol[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
  • Yeni Oluştur...