Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu vs İtaly

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

italyanlarin türklere benzerlikleri okadar fazlaki onlarla konustugun zaman iyice anliyosun italy daoc ta oynuyoruz bizim aykut abiye oyun sirasinda adam sen gel ya biz bisiler ayarlariz merak etme , gibi cümleler kuruyolar :D[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Sosyal ağlarda paylaş

ehehh ewt güzel olmuş. ama banada biyerden çağrışım yaptı. ;)
ya ammada zıt insanlarmış italyanlar ya; ehehh aynı Türk'lerin yaptıkları gibi. hele şu koltuğa ahtapot gibi bağlanması kopardı beni loll. bide şu otobüs bekleme olayı ehu. meğersem tek dik kafalı toplum biz değilmişiz. sevindim.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

spor boölmü manyaktı:P yarıldım izlerken. almışlar bizi koymuşlarbi de cep telefonu ve kahve[hline]Everyway that I can
I'll try to make you love me again
Everyway that I can
I'll give you all my love and then
Everyway that I can
I'll cry, I'll die
Make you mine again

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 01 June 2003 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence senin baban oraların kızlarını beğenmiştir o yüzden öyle diodur lol[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...