mayfer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet Creative Muvo NX 256 mb MP3 çalarımı satmak istiyorum. türkiyeden almaya kalksanız 128 mb olanı 110 dolar falan olduğundan, kendiminkini 140 dolara falan satmayı planlıyorum. işte 200 milyon falan.. - aksesuarları (ekstra pil kapağı, kol bantı falan filan) VAR - kulaklık YOK - ekranındaki ufacık zor fark edilen çizikler dışında hiç bir problemi yok. - minicik alet. www.nomadworld.com adresinden bakabilirsiniz ayrıntılarına. ekranı ışıklı falan şeker bişi. satmaya çalıştığına göre bi pohluk vardır diye düşünüyosanız iPod hediye geldi, onu tercih ettim. yoksa çok memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 nerdesin?[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 çok pahalı gittigidiyorda sıfırı 200 milyon ... hemde hemen al fiyatı[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ciden pahalı ben almayı dusunurum ama pahalı bide pillemi calsıyo sarjlamı?[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 1xAAA pille çalışıyo. ankara'da bilkent'teyim. fiyatı konuşuruz. pahalı olduğunu ben de fark ettim. [Bu mesaj mayfer tarafından 18 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar