chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 doktorayla beraber yapı abd da yüksek yapıyorum ben. oradaki bir hoca dersi geçmemiz için program yazmamızı istedi ben bir tek egzel biliyorum. integralli arctan lı hesaplar içeren ama özetle veri gireceğiz birsürü hesap yapıp sonuç verecek 6 7 değişken olacak. çizebilirse de bir kaç grafik. böyle bir eplikeyşın yapalım mı hocam dedim. Allah derim dedi. 100 veririm dedi. ben egzel biliyorum. bir de 10 start 20 run 30 input falan onlara biraz bakarsam hatırlarım öyle bir dil vardı. androide bir app yapabilmemizin kolay bir yolu var mı. sadece hesap yapacak sonuç verecek. değişkenler isteyecek. arayüz falan önemli değil. amacım app yapmak ama öyle ryan reynolds un blade deki vücudu gibi değil hesabı bir başka diyişle. hazır böyle bir şey var mı? ya da oturup öğrenmeye kalksak mümkün müdür birkaç ay içinde? mevzuyu anladınız yani. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yardım eden olursa bu arada bütün copyright ı kendisine verebilirim. ve inşaat mühendisleri için kendisine 10 tane app hazırlatabilirim. en az 1k download olmazsa 6 ay içinde her yazılım için de 50 şer $ öderim garantili yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Excel? Matlab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 app diyorum app android için. matlabda yapıyoruz zaten de. kolaya kaçmak oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 apepelerle işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 sen iş olayını naaptın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 moskovada iş bulamadım. askere zorla götürmezslerse ankarada kalmaya karar verdim. ben de matlabda yaparız demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 android için java gerekmio mu? zaten söylediklerini yaptırmak kolay, gui lede hiç uraşmıcaksan iyice işin kolay. zaten her dil aşağı yukarı aynı mantıkla işlio olsa gerek, java üzerinden gidiorm bitane frame oluşturup içine bide panel atarsın içinede text area bunu açılışta yapar program. sonra userdan input istetirsin --> bu harbi çok basit sonra inputları bi metodda işlersin output verirsin grafik işi başka bişi ama sanırım, hiç uraşmadığımdan bilmiorm. ihtiyacın olan şey, eclipse eclipsin android boku püsürü bide google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eyvallah abi googlelıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://www.eclipse.org/downloads/ hangilerini indiricez buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://developer.android.com/sdk/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oh oh çok süper. öm dan boobları yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Epilasyon yapicam , bilimsel gibi okudum. Sasirdim. Tikladim. Rahatlama geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Uygulama yerine eplikeyşın diyenlere kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tiLi said: moskovada iş bulamadım. askere zorla götürmezslerse ankarada kalmaya karar verdim. ben de matlabda yaparız demeye gelmiştim oo tili rusyaya mı taşındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tam olarak ne hesaplatmak istediğini söylersen hesaplama angaryasını yazabilirim javada gui input filan uğraşmam ama :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 visual basic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tiLi said: moskovada iş bulamadım. askere zorla götürmezslerse ankarada kalmaya karar verdim. gecmis olsun dostum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Soris said: tiLi said: moskovada iş bulamadım. askere zorla götürmezslerse ankarada kalmaya karar verdim. ben de matlabda yaparız demeye gelmiştim oo tili rusyaya mı taşındın yok abi is bulamadim iste orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Bunu da yaptim coktan hoca da vuuu beybi oldu gorunce sffdssfs. Ogrencilerine falan gostertiyor. Sdk ile yapmiyorum ben ama. App yapan app kullaniyorum. Yavan oluyor ama ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar