Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leatherworking

Karabulut

Öne çıkan mesajlar

leatherworking trainer'ını göremedim ama artisan skinner gördüm bugün. sadece 200 skill istiyor level 40 diye bir şey yok. büyük ihtimalle hiç bir prof skill'i için de yoktur.

level'ım 20, şimdiden 150 civarı leatherworking var. her ne kadar zor artmaya başlasa da 4-5 level sonra 200'e gelir. skill'im varken level yetersiz diye train olamamak hoş olmazdı zaten. umarım yoktur öyle bir şey.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 16 Aralık 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim kadarı ilede lvl kısıtlaması yok leatherwork de..
dipnot: Darnassus dada Artisan Leatherworker ve Skinner var.

bu arada aklıma gelmişken sorayım İronforge da yada yakınlarında Artisan Leatherworker varmı ? train olmam lazımda sınıra dayandık.
[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 16 Aralık 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 16 Aralık 2004 08:53 tarihinde demiş ki:
hmm, level 40 olayını ben de bilmiyordum. her prof. skill için mi geçerli bu? 225 skill'imiz olsa da lvl 40'a kadar artisan olamıyoruz yani?

aslında levelle direkt bağlantılı diil:
prof un sonraki seviyesine geçmek için prof un levelının belli bi seviyeyi geçmesi lazım. ama prof level ı bi yerden sonra sınıra geliyo ama bu sınır bi sonrakı seviye için yeterli olmuyo (atıyorum; professional için 100 gerekiyo sen 60 da kalabiliyosun). sen level attıkça bu sınırın genişliyo, sınırın gelişince prof levelını daha yüksek seviyelere çıkarıyosun, prof levelın arrtıkça bi sonraki prof seviyesine geçebiliyosun.

biras karışık oldu. pardon.
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe şöyle yani :) hani weapon kullandikça(vurdukça)artan skill de oyle.Mesela level baslarken 0/10 diyo.bunu 10/10 yapsan bile level atlamadan 11/10 yapamiyosun.Level atlayinca 10/15 oluyo o zaman artmaya devam ediyo.
Level atlayinca skill i gelistirme sınırı artıyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elladan, 16 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:

aslında levelle direkt bağlantılı diil:
prof un sonraki seviyesine geçmek için prof un levelının belli bi seviyeyi geçmesi lazım. ama prof level ı bi yerden sonra sınıra geliyo ama bu sınır bi sonrakı seviye için yeterli olmuyo (atıyorum; professional için 100 gerekiyo sen 60 da kalabiliyosun). sen level attıkça bu sınırın genişliyo, sınırın gelişince prof levelını daha yüksek seviyelere çıkarıyosun, prof levelın arrtıkça bi sonraki prof seviyesine geçebiliyosun.

biras karışık oldu. pardon.

hayır prof. skill'ler için öyle bir sınır yok. ben görmedim en azından şu ana kadar. ne okudum ne yaşadım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Leatherworking 225+ 3 ayrı kola ayrılıyor. Dragonscale,tribal ya da elemental . Hepsinin questi var. Lvl 42 de ve 200 skill point ile alınabiliyor. Lvl 45 questi bu arada....
Unuttum tabi Horde için arathi de tribal trainerı var badlandsde dragonscale elemental i bilmiyorum...

Edit;trainer mekanları..

[Bu mesaj Egile tarafından 17 Aralık 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...