Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 fear3 dışında hepsi var es geçtim bunu amazondan almıstım batman packi haziran gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Norak said: key yerine artık link olarak verilebiliyor giftler, yandaki paket ikonuyla, batman AA verdim ben öyle. e iyiymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arkadasima gift olarak aldim average price'tan, fakat son 2 oyunu vermedi. support gocuk. benim transaction history'de gozukmuyor, artiramiyorum parayi. onun hesabindan tikladigimizda da bende gozuken parayi yukselt kismi yok. cozumu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Batman gönderen olursa çok iyi olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fear 1, Mortal Kombat Arcade, Gotham City Imposters DLC, Guardians of Middle-Earth and Arkham Origins DLC pakete eklenecekmiş muhtemelen ,steam databse güncellemsinden anlaşıldığı kadarı ile. Kaynak : http://www.reddit.com/r/Games/comments/1q9dgv/fear_1_mortal_kombat_arcade_gotham_city_imposters/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar