Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 fear3 dışında hepsi var es geçtim bunu amazondan almıstım batman packi haziran gibi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Norak said: key yerine artık link olarak verilebiliyor giftler, yandaki paket ikonuyla, batman AA verdim ben öyle. e iyiymiş o zaman
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arkadasima gift olarak aldim average price'tan, fakat son 2 oyunu vermedi. support gocuk. benim transaction history'de gozukmuyor, artiramiyorum parayi. onun hesabindan tikladigimizda da bende gozuken parayi yukselt kismi yok. cozumu bilen var mi?
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Batman gönderen olursa çok iyi olur be
jagd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fear 1, Mortal Kombat Arcade, Gotham City Imposters DLC, Guardians of Middle-Earth and Arkham Origins DLC pakete eklenecekmiş muhtemelen ,steam databse güncellemsinden anlaşıldığı kadarı ile. Kaynak : http://www.reddit.com/r/Games/comments/1q9dgv/fear_1_mortal_kombat_arcade_gotham_city_imposters/
Öne çıkan mesajlar