Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 rns 510 alinip takilir ki ucuza, opsiyon ekletip otv vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Uzerinde gelen lastikler cok iyi degil, o bazen sorun yaratiyor ama iyi lastikle viraj performansi cok iyi aracin bence. Continental ile geliyordu simdi degisti mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yenerk85 said: rns 510 alinip takilir ki ucuza, opsiyon ekletip otv vermeye gerek yok noted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 senko said: kaç beygir 1.2ler? 105 hp Comfortta standart diildi 2012 de rns510 simdi ne durumda onu da bilmiyorum. 510 u ben de disardan almayi dusunuyorum da modellere gore farkli mi ondan emin diilim. Babamin araca almayi dusunuyorum ben. Yani jetta lar icin farkli atiyorum golfe farkli mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Selam, Toyota'da motor seçenekleri kötü : Ben de bir soru sorayım; kabin malzeme (plastiği, izolasyonu, birleşme noktaları, döşemesi, gıcırdaması falan filan) ve işçilik kalitesi açısından Jetta vs Passat dersek eğer sizce durum dedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Vw de doseme kalitresi olarak bi tek malzemenin verdigi his farkettiriyor. O da bi tek amarokta biraz daha kotu, haliyle kamyonet oldugundan. Tabi passat, cc fln bunlarin kaliye olarak kesin farki var. Ama baglanti noktalari olsun bosluklar olsun vw de tum modeller iyi. Mesela hinda civic ile honda city arasinda daglar kadar fark var ama jetta ile polo arasinda o farki bulamazsin asla. E tabi passat a dokununca biraz daha tatli gelecektir ama o da belki aradaki fiyat farkindan gelen his olur :p Vw kalite olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 66 ya jetta sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi 65in altinda iyi orta sinif yok gibi Fiyatlar genel olarak 10-15 kaat artti son bi kac senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 focus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Accord falan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 accord pahalı, kelepir bir 2. el bulursam atlıcam da düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 accord'un dusuk hacimli motoru yok, vergi + benzin adamı gocertir turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 accord nası pahalı yaf 50k'ya mis gibi accord'lar var piyasada. kaç model istiyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 2011 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ginaly said: insignia ikisini de tokatlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 zor soru olmuş corolla mı jetta mı desen corolla derdim. avensis i bilmiyorum ama avensis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 insignia anca hepsinden tokat yer. Burda yazan , yazmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 insignia hakkaten kotu la yeni corolla guzel mesela bi de yeni superb cohoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Selam, Insignia'nın olayı nedir; charm mı atmış her görene acaba?! Tipi tip değil çünkü :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar