paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Abi dana kadar yahu; +35cm falan benim mevcut Grand Scenic'e kıyasla. Boyut meseleai acaba dedirtiyor bana : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi gelecekten geldim, sana haberlerim var. Yeni skoda octavia alip cok mutlu oluyorsunuz ilerde. Uludaga tatile gitmeden once bana kar paleti mi alayim yoksa zincir mi daha iyi olur falan diye soruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 paramecium said: Selam, Abi dana kadar yahu; +35cm falan benim mevcut Grand Scenic'e kıyasla. Boyut meseleai acaba dedirtiyor bana : Saygılar. Abi zaten sen içi geniş olsun ferah olsun demiyo muydun. +35 cm işte o ferahlık zaten :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 adam skodayı kendine yediremiyo abi, başlığın amacı bu aslında sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.tasit.com/oto-bilgileri/oto-haberleri/skoda-octavia-prag-dan-kuzey-kutbuna-2-depo-yakitla-gidebiliyor.html gercı ben de ev-ıs arası 3.5-3.7 yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yeni octavia ic hacmi ve standart donanimiyla o fiyata aile arabasi olarak no brainer olmus maalesef. arka koltuga oturup,bi kere de bagajini actiktan o oyuncaklarla birlikte mantiksiz bi araba oldugunu iddia eden adam cikmaz muhtemelen. tipi de cok guzel olmus bence o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 senko said: http://www.tasit.com/oto-bilgileri/oto-haberleri/skoda-octavia-prag-dan-kuzey-kutbuna-2-depo-yakitla-gidebiliyor.html gercı ben de ev-ıs arası 3.5-3.7 yakıyorum. abi o vw grubunun her sene baska arabayla yaptigi bi sidik yarisi. Bi sefer polo bluemotion tdi ile yapyiorlar. Bi kere audi a6 tdi ile yapiyorlar, bu sene octavia. Seneye de seat altea falan gibi biseyle yaparlar. Bu dortlu arasinda gider gelir o muhabbet senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 skoda amblemini cıkar ordan yeni passat diye itele gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WwK96AJehvI Bi de bu var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 senko said: http://www.tasit.com/oto-bilgileri/oto-haberleri/skoda-octavia-prag-dan-kuzey-kutbuna-2-depo-yakitla-gidebiliyor.html şu geyik bitmedi gitti ak bende hergün kuzey kutbu üzerinde gidiyorum işe zaten altta ki bi videodaki elemanda istanbuldan izmire gitmiş, yok işte 1300 km yol yapıyo diyo 18den sonra avrupa-anadolu yap bakam sen 130km gidebiliyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 avr - anadolu yapiyorsan bitmissin benim ev - is guzergahi ankara eskisehir yolu ustunde 10km boyunca hic trafik isigi yok, sadece bir yerde 70 radari var. benim de tuketimim 3.5 - 3.7 civarinda ankara - eskisehir yaptigimda cok duzgun kullansam muhtemelen ben de 3.3 lere indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Araç ne senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 307 hdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ha o zaman tamam. ZINGIR ZINGIR EDİYOR MU KABİN? HA? DOĞRU SÖYLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 307 lerde o titresim sanziman kulagindan oluyor. Degisince gider. Arabanin yakit yakmayi unutmasina saysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Selam, Ben de gaflet ve dalalet içerisinde Octavia'ya baktım... Superb'in arka koltuk mesafesi ve egzotik bagaj kapağı haricinde güzel alternatif. Hatta fiyatıyla dövüyor. Acep izolasyon ve malzeme kalitesi ne düzeyde diyerek bir satıcıya uğramayı düşünüyorum. Rapid vs Octavia = City vs Civic Sanırım Octavia yeni kasa değil mi; makyaj değil? Kasa 100 küsür kg hafifletilmiş falan demişler. Yeni kasalardaki improvements nedir nasıl öğrenebiliriz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Octavia yeni kasa. SuperB makyaj. Ha bir de RAPID çıktı ikisinin arası gibi bişey. Tam anlayamadım ama sanırım Octavia'nın bir düşüğü. Duruşu çok yüksek, içi hiç fena değil, bindim. Ama trimleri hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Değişiklikleri de yazmışlar wikide. http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Octavia Third Generation alt başlığına göz atabilirsin. Genel olarak daha geniş ve daha kaslı. Motor seçenekleri bol. 1.2, 1.4, 1.8 ve 2.0 benzin. 1.6 ve 2.0 disel var. 86 PS'den başlıyor 179 PS'e kadar yolu var benzinlide. Dizelde de bu değer 90-150 PS aralığında. Yanlız forumlarından okuduğum kadarı ile özellikle dieseller 3-5 fazla çıkıyormuş dynolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Xenon takinca 5hp geliyo abi kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 AHahahha Özellikle merceksizse o değer 7 olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Selam, Rengi hafif mora kaçarsa kaç HP? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Para fuarda incelemiştik hatırlarsan şayet kronik bir sorunu yok ise güzel bir seçim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Biliyorum sen ikinci el bakiyorsum ama donanimlarina bakayim diye yuce oto nun siteye bir girmistim. yeni superb in fiyat listesine bakiyordum da, elegance paket uzerine prestij paketi yaparsan 86500 TL, pazarlik oncesi. yeni kasa diye biraz sismis herhalde fiyat ancak yine de cok guzel bir araba oluyor. donanim listesi http://www.superb.com.tr/donanim.html prestige paketinde ek olarak elektrikli sunroof, Bluetooth, Isıtmalı ön ve arka koltuklar resmen ortalama bir bmw nin, audi nin kat kat uzerinde donanim doluluguna ve konfora variyorsun. hala benim gozumde hafif cirkin bir araba, ama "goz alisirsa..." diyecegimiz tarzda bir olumsuzlugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Selam, Mevcut Superb facelift olduğu için açıkçası Gönlüm Octavia'ya kayma noktasında... kaydı! Ben Octavia II'e bakmıştım ama Octavia III'de yeni şase kullanıldığı için aks aralığı öncekinden daha geniş ve araç uzunluğu da artmış. Fakat burun kısmını kısa tutup (Superb gibi V6 koymayacakları için) kabin içi ferah olmuş. O yüzden güncel model de hacim beklentimi karşılayacaktır diye tahmin ediyorum. Hafta sonu bir gidip bakacağım. Umarım estate modeli gelmeye başlamıştır veya yaza kadar gelir :) İlk çeyrekte veya ikinci çeyreğin ortasında 4x4 ve Scout modeli çıkıyormuş. Haldex'li 4x4 düşünülebilir eğer yerden yükseklik çok artmazsa. Dün sabah elektronik el freni hata ışığı yaktı, şimdilik sorun yok ama pek hayra alamet değil gibi. O sebeple Octavia'da klasik el freni ve açılır cam tavan olmamasını tercih ediyorum. Sunroof arızası adama kitliyor resmen. KHaRoN hayallerimin katilisin!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 para, bu da güsel, tüm famili rahat rahat gezilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar