Sirat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Evet simdi tane uzerinde honey mustard yazan sos aldim muhtelif yerlerden ama hic birisi burger king deki kadar guzel tatmiyor. nerden bulabilirim tadi ona yakin olanini? nerde satilir? markasi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 burger houseda bulunuyor o da fena değil markasını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 heinz kullanıyor genelde burger houselar. ama tavsiyem gidip delizia/dijon tipi bi hardal alıp 1:1 balla kendin karıştırman, biraz zeytinyağı da koyabilirsin. daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 burger house un kendi hardalı 10/10 ama kaldırmışlar şimdilik. izin bekliyorlarmış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çıkartmasız şişede olan hardal mı kendilerinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 evet. ama işte seri olarak ürettikleri için sağlık bakanlığından izin almaları gerekmiş. burundan çıkıyor acısı hardalın süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 cumartesi yedim duruyordu onlar herhalde eldekiler bitene kadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 insan bazen hayret ediyor burger kingin sosuna hasta olmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 NolaxThensbane said: cumartesi yedim duruyordu onlar herhalde eldekiler bitene kadardır tuhaf. hangi burger house? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sarımsaklı yoğurt içinde aynı şey geçerli, iste sen mutfaktan getirsinler. Buyaka da öyle, ya da bizi tanıdığı için hanım kızımız torpil geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 iyiki testis geçmiyormuş sizinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sacros said: heinz kullanıyor genelde burger houselar. ama tavsiyem gidip delizia/dijon tipi bi hardal alıp 1:1 balla kendin karıştırman, biraz zeytinyağı da koyabilirsin. daha güzel olur. bunu bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tatmıyor ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dreagloth said: Sarımsaklı yoğurt içinde aynı şey geçerli, iste sen mutfaktan getirsinler. Buyaka da öyle, ya da bizi tanıdığı için hanım kızımız torpil geçiyor. ha bana da getirdiler de eskiedn masada koca kavanoz dururdu, şimdi ufacık kapta verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Büyük ihtimal kühnenin sosudur, büyük marketlerde falan görebilirsin aynısını. Kühnenin bu tür bütün sosları güzel aslında, ama içine glikoz şurubunu dayadıkları için alıp kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 las chicas denen yerde gelen ballı hardal ciddi anlamda efsane. aynısını bulamadım hiç bir yerde. frank's aldım, ona en yakını o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar