pronoit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ben oyunu steam üzerinden aldım ve steamden özel bir durumu var galiba ondan ötürü kendi laucher'i falan var herşey iyi güzel de benim sorum şöyle kısa ve öz birşey benim steamdeki alış veriş yaptiğim kredi kartindan mı aylık çekim yapacak? çünkü ben bir türlü account management olayına giremedim malasef. ne username biliyorum ne de email. )steam laucher'i yüzünden. Sadece account name biliyorum ama o da işe yaramiyor. Ayrıca iptal etmek istiyorum üyeliği ama nasil yapacam bilmiyorum. bu steam laucher yüzünden. yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 evenin sitesinde sign in with steam gibi bişi var login sayfasında. öyle yapmayı dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 evet o kısım browserda düzgün çalişmiyordu da sonra düzeldi. cancelladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar