KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 merhabalar, arkadaşlar birazdan çıkıp Üsküdar dan miniaturk e ilk defa gideceğim fakat en hızlı nasıl gidebilirim? taksimden mi eminonunden mi? yardımcı olursanız sevinirim.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eminönü daha yakın ama 3 km farkder herhalde
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 forgiver said: eminönü daha yakın ama 3 km farkder herhalde oradan otobusle ne kdr surer peki bilgin var mi
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 taksim biraz daha yakınmış 20 dk sürmez
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 varamadim. sislide otobusten indim. zaten kapanmistir diye, baska sefere tekrar deniciim. yalniz hic bilmedigimden dolayi baya sacmalik yaptigimi farkettim. altunizade metrobusle zincirlikuyu ordan gayrettepe metro ordan taksim yaptim otobuse bindim. ancak sisliye kadar gelebildim, onun yerine direk mecidiyekoy metrobusunde inseymisim varabilirdim. neyse.. baska sefere..
Öne çıkan mesajlar