DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 87 şampiyon 7-8 tane skin 1k civarı ip 1 rp bronze 4 - elemeler (geçen sezon silverdı) flat ap ve ad rune set de mevcut. ayrıyetten bronze 4 olmasının sebebi ilk 10 maçı sallamamam. çok ranked oynamadığım için elo da gayet ortalama. yani bronzedan çıkmak kolay. artık oynamadığım için bırakıyorum. w/l oranları 1:1 civarında. win daha önde. wow prepaid gamecard karşılığında takas edebilirim. ilgilenen ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Accountu ben aldım. Sorunsuz alışveriş oldu. Güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bu accountu satın aldıktan sonra birkaç hafta önce satan “ DaidaFlu ” support yoluyla accountu geri aldı. Hesap ve daha sonra aldığım RPler bir şey değil 3-5 kuruştur ama paticikte bu zihniyette tiplerin olması kötü. Bu çocukla alışveriş vs. yapacaksanız iki kere düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar