Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 heffer cım simetrik yapmak biraz da kolaycılıktır işte. hani ben senin için diyorum : ).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dregcim c/p yapıp ters çevirdim, kasmadım yani:) gölgeyıkan doğru diyosun, bu yüzden artık böle şeyler çizerken simetrik çizip diğer kısmını silicem:D hala tam olarak tribal çizemiyorum bir becersem...[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Levent dediydim ben dusuncemi ama hadi bakalim Guzellermis allah icin :D Birde abi bunlari yapiyorsunda ned... Aklima birsey geldi :D sen msn e girince haberdar et beni..[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 arcane'e inat.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bele yamru yumru hedelerin yanında tamamen düz çizgi kullanarakta bişeyler çiziyorum, onları koymadım hiç (hadi be), bugün canım sıkıldı, çizdiydim yine, dedim bunun etrafına şöyle, hmm güzel oldu. sonra 2 tane daha geldi (pste temizleyipte içini boyayıpta bilmemne etmeye kasamadım, makinayla çektim küçülttüm koyuyorum direk:) titreme neyin olmuşsa benim beceriksizliğimdendir. sori) [img=http://img92.exs.cx/img92/1390/13ca.th.jpg] [img=http://img93.exs.cx/img93/2205/27gf.th.jpg] [img=http://img93.exs.cx/img93/1793/35tl.th.jpg][signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bu escher denen adam çok güzel altını çiziyorum fotoğraf çiziyor. çünkü adam fotoğraf çiziyor abi yok resim değil bunlar.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Olum once Ps simdi bu diyorum abi resim hayallerini duvra as artik gel sana daha iyi is bulalim son 3 fotodaki resimler ciddi .. neyse solemiyim ama diorum hazir yol yakin gel vazgec su sevdadan[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 illa kanatlı adammı çizeyim hoca?:-) ps ime laf at ona bişey demem:) (bari neresini beğenmedin onu söyleyeydin be)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 2. resim bişeeye benzemi$te diğerleri neci ?_[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar