Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Abi şu oyunun hype'ını bir ben mi anlamıyorum ya. Herkesde 1000 saat 1500 saat tf2 playedlar. Valve yıllar sonra hala hallowen eventli update çıkarıyor, hala hayvan gibi komünütesi var falan. Ama niye. Demek istediğim ne biliyim işte csgo'da competitive var ranklar var madalyalar var pro-scene var hede hödö hani bir çerçevenin içine sokabiliyorsunuz hype'i. Bf cod mod ha keza. Tf2'de hiçbiri yok herşey kallavi, takımın yendiği yenildiği bile fuzuli. Rank yok league yok ladder yok hiçbirşey yok. Neyi kaçırıyorum ben tf2den zevk almıyorum, neyi göremiyorum bu kadar insanın bayıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 birşey uğraşmak zorunda değilsin girip 2-3 oyun atıp çıkabiliyorsun cod bf çok kasıntı. Gir oyununu oyna eğlen ve çık bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Oynama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oynamıyorum zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ya millet şapka peşinde idle o saatler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Tori said: Abi şu oyunun hype'ını bir ben mi anlamıyorum ya. Herkesde 1000 saat 1500 saat tf2 playedlar. Valve yıllar sonra hala hallowen eventli update çıkarıyor, hala hayvan gibi komünütesi var falan. Ama niye. Demek istediğim ne biliyim işte csgo'da competitive var ranklar var madalyalar var pro-scene var hede hödö hani bir çerçevenin içine sokabiliyorsunuz hype'i. Bf cod mod ha keza. Tf2'de hiçbiri yok herşey kallavi, takımın yendiği yenildiği bile fuzuli. Rank yok league yok ladder yok hiçbirşey yok. Neyi kaçırıyorum ben tf2den zevk almıyorum, neyi göremiyorum bu kadar insanın bayıldığı. iYİDE BUTUN OLAY ZATEN RANK LADDER LEAGUE OLMAMASI. Aman caps. Olay eglenceli sacma olması. Zıplamalı hoplamalı. Gayri ciddi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 üst post +1 casual player için birebir. yoksa TFC daha fazla tutar, Fortress Forever'a nur yağardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar