smerten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 alt degıl 2 katına[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu arada biri maket mi demiş ? Buyrun hemen geldim :) Cüce, kurufırçalama yaptın mı onun üzerinde? Baltalardaki kıllık, sanırım figürün bir yere ait olmamasından kaynaklanıyor. Misal, ben tanka mermi yükleyen elemanlar yapsam, sonra tankın yanına koymadan tekini getirip buraya koysam, koskoca mermiyi kucaklamış ıkınan bir eleman figürü tuhaf durur. O yüzden, eleştirileri baltaların pozuna, figür düz yürümüyor, seksek oynuyor, seksek böyle oynanmaz yönüne götürmeyin :) Esas olan nasıl durduğu. Bence çok cillop olmuş, biraz daha eskitme ve gölgelemeyle süper durur. Renklerin parlaklığı yüzünden cansız duruyor. Tabi vernik yemediğini düşünürsem, bu yorumum aceleye gelmiş olabilir :) cücecim, topla takımı gel bir gün, yakından bakayım. Benim tanklar sizin Warhammerları da döver oooluuuum. Sizin üç kıytırık figür aldığınız paraya ben kaç tane koskoca tank alıyorum :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 40k ruledur her zaman ama gökçene anlatamadım bir türlü bunu. ortaçağ da ortaçağ. star warsun yapsınlar onu oynayalım diyorum, kızıyor. aptal aptal sorular sorma diyor.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesela sabır çok önemli bu işte. Yanlış yere girsem ben mesela bi milim, büyük ihtimalle sinirlenip pinball topu yaparım modelden.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 boyamayı batırınca genelde çözücü maddenin içine atıyorum cisimi bidaha bakmıyorum:) sonra annem dolapta buluyor bunee diyerekten yamuk yumuk bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 :) ne biçiN cuce:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Solasın hacıcım, arada geçen bun heveslendim bi sherman alıyım dedim, şöle yaparım keyfimce ama oda pek ucuz değildi hani =) Idrise uğramak lazım tabi bu tür şeyler için. Kuru furca yaptım ama acıkcası pek verimli olmadı pek beceremedim, olanda fotoda gözükmedi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar