Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni cüce

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Bu arada biri maket mi demiş ? Buyrun hemen geldim :)

Cüce, kurufırçalama yaptın mı onun üzerinde? Baltalardaki kıllık, sanırım figürün bir yere ait olmamasından kaynaklanıyor.
Misal, ben tanka mermi yükleyen elemanlar yapsam, sonra tankın yanına koymadan tekini getirip buraya koysam, koskoca mermiyi kucaklamış ıkınan bir eleman figürü tuhaf durur.

O yüzden, eleştirileri baltaların pozuna, figür düz yürümüyor, seksek oynuyor, seksek böyle oynanmaz yönüne götürmeyin :) Esas olan nasıl durduğu.

Bence çok cillop olmuş, biraz daha eskitme ve gölgelemeyle süper durur. Renklerin parlaklığı yüzünden cansız duruyor. Tabi vernik yemediğini düşünürsem, bu yorumum aceleye gelmiş olabilir :)

cücecim, topla takımı gel bir gün, yakından bakayım.
Benim tanklar sizin Warhammerları da döver oooluuuum. Sizin üç kıytırık figür aldığınız paraya ben kaç tane koskoca tank alıyorum :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

40k ruledur her zaman ama gökçene anlatamadım bir türlü bunu. ortaçağ da ortaçağ. star warsun yapsınlar onu oynayalım diyorum, kızıyor. aptal aptal sorular sorma diyor.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

Solasın hacıcım, arada geçen bun heveslendim bi sherman alıyım dedim, şöle yaparım keyfimce ama oda pek ucuz değildi hani =)

Idrise uğramak lazım tabi bu tür şeyler için.

Kuru furca yaptım ama acıkcası pek verimli olmadı pek beceremedim, olanda fotoda gözükmedi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...