Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni cüce

Cuce

Öne çıkan mesajlar

akşam daha düzgününü yaparım photoshop da
ne biliyim önce background u temizlemeli beyaz bi yere koymalı cüceyle oynamalı sonra koymalı
sağdaki baltayı deforme etmişsin abi :p
dune un engin çöllerindeki fırtınalara maruz kalmışçasına gitmiş

hoş sen gene yazarsın 120 sayfa bunu güzel bişimiş gibi kakalarsın birine alma olsun ben yemem :D[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arka plan beyaz a4du bundan kral arka plan tanımam ben =).
Isıklandırma bıle yok fotorafta ne arka planı amatorluüun onde gidenini yapmısım zaten.

ama merak etmeyin halı hazırda bir diorama tasarımım var. Ama işte ole höd diyince olmuyo =) hele bu aralar hayatımda ilk kez flash kullandıgım ıcın ışkence cekiyorum. onu baya bi bekliyeceksiniz. Zaten başladıktan sonra bile 1-2 ay suren bi proje olucak =)

Diorama ne derseniz aha budur derim.
Budur:

Mesela burda Wood Elfler ormanın bağrında patlak vermis Undead cıbırlarına saldırıyor, etraftaki agaçlar mezarlar, özellikle modeller duruma uygun baştan sekillerndirilmiş yontulmuş işlenmiş.

Resim büyük degil gorunmuyen ayrıntılar ıcın linke bakın daha iyi anlıyacasınız demek ıstediğimi.Ayrıca haddin olmıyarak ne demek, cok ayıp herbirlikte eylenmek icin koyduk bu resimleri albume.
[signature][hline]

[Bu mesaj Cuce tarafından 25 Kasım 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 25 Kasım 2004 08:13 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 24 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
chain onlar boyle sallanir felan boyl yerinde durmazlar kiprasirlar.

potansiyel enerjileri var galiba sürekli kıpraşıyolar

zincir bu güzel kardeşim, metal parçası, kendi kendine nereye kıpraşıyo sen yeridne sabit durduğun zaman

balta sapi degil bu chain diyorum potansiyel enerji diyosun
bak mesajin devmainda demisim boyle dalgalansa felan diye. chain sallanan bisey. bence anladin da boyle geyige vurayim isi diyosun.

said:
elvyn kendini acıklama geregi duymuyor, biz ona anlam vermeye calısıyoruz. olursa artık.

Mantıklı cocuk tabii "uzunsa okunmazmıs"
halka ulasamaz ondan korkuyor

ulan 6 satir yazmisim daha ne istiyosun insafsiz. amac olmaktan cikmis bu laf sokulmus resmen.

said:
neden cüce ? çirkin seyler onlar

savas cikar...[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
golge yıkan demişkine
anlatmak istediğini ama anlatamadıgı su sanarsam.
İsanalr sıcak kanlı canlılar oldugundan
bir objeyi stabil tutamazlar, soguk kanlı canlıların aksine. Mesela eline içinde bi fincan çay olsa
onun üzerinde hep dalgalanma olur, düz tutamazsın. Bir anahtarlık içinde, hafifce kıprasır, sanarsam demek istediği bu. Ama tabii elvyn kendini acıklama geregi duymuyor, biz ona anlam vermeye calısıyoruz. olursa artık.
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu arada bende diorama yaptım, tamiyanın II WW serisinden böle bi savas alanı berlin sokaklarında gezen küçük bi birlik (böle bişiy gercekte oldumu bilmiyorum ama olsun) Maketleri yapmam yaklasık 3 ayımı aldı. Maketleri yapmak derken boyaması zaten bi adamı saatler sürdü :) Senin kadar ince çalışmadım uzaktan bakılcağa için ama genede hersey net ve secile biliyo. Son olarak yapmayı bilmediğim pas efektini eklicem bi gün. Suan arka sahne yerler ve içinde durcakları showcasele uğrasıyorum :) hade hayırlısı[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar yok iğne falan ya kim dedi iğneyi =)
Arcane senin başının altından cıktı dimi bu?
pah, keşke photoshop da boyuyor deseymişim :D[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com
-Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com
Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
sticky bile olabilir bu

Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada warhammer satılan ve oynanabilen bi yer buldum besiktasta ama butun o figürleri böle tek tek yapmak çok zor bi iş , hele bide gaza gelip kendine harita yapmaya kalkan arklarım var allah sabır versin dedim :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Sosyal ağlarda paylaş

sihir nereye taşındı bilen var mı?

cüce ellerine sağlık güzel olmuş.

Benimde aklımda bir proje var ama bayağı bir ilerde yaparım herhalde...

Bu arada bizim okuldan mezun Barış Pişkin'e seramik mi alçı mı ne o malzemeden roma tapınağı parçaları vermiştim (tek tek sütunların parçalarını kalıplara koyup şekillendir, parçaları kurut, sonra boyanması için bekle 10 santimetrekarelik ufak bir tapınak yada adak yeri birkaç gün sürüyor boyanmadan)
Acayip bir şekilde böyle roma şehri olsun, tapınak havası olsun işe yarayacak bir olay. Gerekirse tekrar yaparım sana da keyifli olur hem, bir özel ileti gönder bana konuşalım.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın
biz de zaten warhammer konusuyoduk...

bu arada cüce çok güzel olmuş ellerine sağlık.. resimden pek anlaşılmaz.. ama pantalon sanki tek kat gibin...
kalan yerler baya iyi...

ama model ilginç ya heç görmedim kim olaki bu sanki games wokrshop değil gibin... çünjkü o modeller"model" gibi olur bu çok gerçekçi olmuş ben biraz model havası vermeyi seviyorum ya... açıkçası ne yalan söylü,iiyimö...

yakında dwarf'a başlıcak biri olarakta itiraf ediyim slayerları sevmiyom ama silahı çoğunluğun aksişne gayet beğendim[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 09 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
sihir nereye taşındı bilen var mı?
sinanpaşanın alt katlarından birinde minik bir yere taşındı.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...