vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Şimdi javascript koduna biraz uzağım. Bir sayfa üzerindeki google reklamını belli saatlerde bir swf ile değiştirecek bir scripte ihtiyacım var. Aradım, saate göre değişim yapan scriptler buldum ancak entegre etmek istediğimde google sıçtı. SWF ok ancak google reklamlarını göstertemiyorum. Kafa durdu. Help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 google banner ve swf kodlarını paylaşırsan, daha faydalı olur. google banner kodu, klasik bir image değil sonuçta, neyle neyi değiştireceğini bir çok kişi bilmiyordur burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iframe olarak çekiyodur ikisini de. iki farklı kod vardır elinde muhtemelen. çekersin saati js ile sonra ya onu ya bunu print et dersin biter. tabi javascriptle yapınca pcnin saatine göre işlem yapıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iframe içinde adsense, policy violation'a giriyor. http://www.webmasterworld.com/google_adsense/4564755.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 rastgele bi siteye girip koda baktım iframe içindeydi. şimdi adsensenin kod örneğine baktım zaten js üzerinden gösteriyormuş reklamı. muhtemelen ordan iframe çağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 peki =) api'ın iframe çağırması ayrı bişey. script'leri site üzerinde çalışıyor ve data topluyor çünkü. senin araya girip, iframe'den çağırman ise ayrı. neyse bunun, topic'e bi faydası da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Teşekkür ederim hepinize. Google çift script kullanıyor ad için. Sıkıntı orada başlıyor. Gösterimde kullandığı script içinde değişikliğe gidersem google kodu sıçıyor. Üst kodda yaparsam bu sefer de reklam gösterimi en üst katmanda kaldığı için swf aktif olsa bile yine reklam çıkıyor. Katman tanımladığımda da reklamdaki linki bloke ediyor. Sıçayım bu işe dedim. Derken reklam ajansı alanı satın aldı süresiz. Kurtuldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar