Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Printer sorunsalı

elma

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler,

Geçen sene bir canon mg3250 printer aldım, aldığıma pişman oldum resmen.

Daha önce canon mp610 kullanıyordum çok memnundum içinde 5 tane kartuşu vardı bittikçe dolduruyordum ucuz şekilde, beni 4 yıl idare etti ağır kullanımda. yeni printer mg3250 de kartuşlar hemen bitti, doldurmaya götürdüm. Her dükkandan aynı cevap geldi kadıköyde, bunların dolumu olmuyor, olsa da çalışması zor (pg540 ve cl541). Bir yerde doldurttum, tabi ki çalışmadı ne siyah ne renkli kartuş.

Bana günde 2-3 makale basacak basit bir şey lazım üstünde scannerı olsun bir de çift taraflı bastırabilse yeterli. Wi-fiye gerek yok foto baskısına gerek yok.

Kartuş bölmelerini kurcalamaktan baya yalama yaptım. Sıfır kartuş seti alsam 60tl, onlar da 1 aya kalmaz biter tekrar sıfır almak zorunda kalırım.

Bu printerı çöpe mi atayım, bir şekilde kullanabilir miyim? Kaldır at derseniz nasıl bir çözüm önerirsiniz? Hangi markanın hangi modelini alsam işimi görür? Kartuşunun doldurulabilir olması önemli tabi her seferinde yeni kartuş almak istemiyorum.

Teşekkürler,
elma
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sıkıntı bende de var ya HP OFFICEJET E-AIO 7500A aldım ofise, hem de 620 falan bayılmıştım ilk çıktığında. 920xl kartuşu var nereye gittiysem dolmuyor. 200 TL kartuşların toplam fiyatı. Dışarıda daha ucuza bastırıyorum resmen. Niye aldıysam bunu salak gibi...

Evde de 3515 var mis gibi 35 liraya falan bulunuyor kartuşları. Printer alırken önce kartuş fiyatlarına falan bakmak lazımmış sanırım çok noobluğuma denk geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lazer printera geç, neden hala mürekkeplide bu ısrar .Lazerdede toner dolumu denen bir olay var , kolay dolabilen hatta kendi doldurabileceğin bir model araştırıp onu al.

Sana brother HL-2130 derdim eğer scanner istemiyor olsa idin .hem ucuz hem hem kolay doluyor eksi yönü biraz gürültülü çalışıyor http://www.vatanbilgisayar.com/lazer-yazici/brother-hl2130-hl-2130-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=55831 ayrıca kimi markalrda birde chip var alacağın lazer yazıcıda mümkünse çip olmasın /yada resetlenebilsin iptal edilebilsin (yan sanayi çipler oluyor gerçi ama onlarda hep para )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...