Shalis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Arkadaşalar sorun bendemi yoksa genelmi acaba yurtdışı siteler açılmıyr ve oyuna giremiyorum.Sizdede ole bir sorun warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 çıkışlarda bir sorun oldugu alen aşikar ortada ne diyelim telekomun boynu sapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Şu an yok ama her an olabilir ve oluyorda yapacak bişey yok yani birden oyunu oynayamamaya başlarsan kafa sallamaktan öte yapabileceğin birşey yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 paticik hariç hiç bir yere giremiyorum wow , gugıl , icq , vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gayet normal bende hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bişeylerle oynuyorlar 173 ping alıyordum şimdi 370 e geri döndü lol keşke hep 170 lerde kalabilse ama nerdeeee[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sorun yok diyebilmek isterdim ama kore betada 13k ya varan pingler aldim hadi hayirlisi diyebiliyorum sadece.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sen gene iyisin ben 25k gördüm... Bu telekomu canpolata mı şikayet etsek?[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Gazetede okuşumtum araklık sonu türkiyenin internet çıkışları 55gb(gbmı emin değilim ama 55i doğru :P ) tan 65 e çıkarılacaktı belki odur...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 5.5 gb cikishimiz var[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar