Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Selamlar Bir telefon sapığım var üzerinden arıyor çaldırıp kapatıyor sinir oldum!!. Arayan numarayı görmek gibi bir şansımız var numara-gören telefon dışında? Benim hat önce zoom x4 adslye giriyor ondan sonra modemin arkasındaki "phone" bölümünden telefounu takıyorum.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sanırım öncelikle hattının desteklemesi gerekiyordu. daha sonra da telefonunun.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hattım dijital hat yani ben cebi aradığımda aradığım numarada gözüküyor numaram.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Çoğu hat zaten destekliyor o yüzden pek endişhen olmasın. Benim çevremde bir anneannemin hattı analog hat o kadar. Diğer bildiğim tüm hatlar dijital. Yani senin sahip olduğun telefon hattı da muhtemelen dijitaldir. ben yazana kadar zaten sen yazmışsın ama olsun... dursun yine de[signature][hline]bir akademik intihar timsali [Bu mesaj Kendercik tarafından 17 Aralık 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Advanced Call Center diye bir program tavsiyesi gördüm başka bir forumlarda onu deniycem şimdi[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanquisher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ev telini cep tele yönlendir[signature][hline]forgiver122-->forgiver1-->"vanquisher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nasıl yapılıyordu yönlendirme ?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar