fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ne yapilir ? 3.5 yillik LG LCD TV/monitor du, 27" falan. Bayagi seviyorum kendisini aslinda. Tamir mumkun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yanık kokusu normal, 1 - 2 plastik gevşemiştir yana yana oturur yerine hepsi. bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 garanti bitmiştir açsana abi içini , ver coskuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ya aynısı oldu bana bi süre kullandım sonra öldü zavallıcık. millet bi tane monitörü 10 sene kullanıyor 3 senede mefta benimki.inverter board yanmıştır, içindeki kablolar cızırdayıp plastiği yakıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim ekrandan da geliyodu sonunda duman çıkara çıkara yanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tabii mümkün olur neden olmasın , hatta belkide sadece güç kartı yanmış olabilir . Yokmu etrafta elektronikçi tanıdık ? Al götür çayını içerken baksın .En büyük sorun lazı olan parçanın bulunamaması olur genelde astarı yüzünden pahalı olmazsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 benim de monitor komple yanmisti boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar