Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 demin server kapandı. şu anda da giremiyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 evet bende giremiyorum aglamak isitorum :([signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 valla 2-3 saat gelmez tahmınımce calısma fılan yapıcaklar heralde korece bılmıorzkı belkı open beta bıttı ahha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 open beta bittiyse cok feci oturu icimize zate bizde open beta 6 saat felan once bitcek onlara gore[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Umarım bitmemiştir. Ama US open betada fazla uzun sürmemişti.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Heyecan yapmayalım kapandığı falan yok sadece server girişlerinde yaşanan sorunları düzeltmek amacıyla bakıma alınmış server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Oh rahatladım açıkcası :) Yüzsüzlük yapıp kaç saat sonra açılacağını sorsam?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tam olarak bilmiyorum ama sanırım türkiye saatiyle 24.00 da acılabilir.Kore forumlarından çıkarabildiğim bilgi bu kadar ama kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 senin korece sahaneymis :) sagol yinede[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 http://trulle.mine.nu/public/wow/realmlist.png bu server da oynuyorum, lvl 16 human mage adi Viki bir cok avrupali da bu server da oynuyor. guild kurduk, oyunda gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 O değil ben daha hiç giremedim.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 lvl 24 olduk bir tane party yapıcak adam yok benim bulundugum serverda butun koreliler kendi aralarında takılıyor..,1 tane koreli kanki vardı ingilizcesi hic yoktu..me quest follow gibisinden, onlada iletisim yetersizliginden gorusmuyoruz artık ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 su an hangi serverda oynadıgmızı bilsek toplanırdık bir yerde ama goremiyoruz misal oynarken bir troll gordum ismi ıluvatar bizim ıluvatarmı diye dusundum selam felan yazdım baktım ses seda yok uuuuuffff cekip kufur eddim icimden :( olmuyo bole eu da aynı yere toplasalımda sorun kalksın :)[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 biz serverda 9 kisiyiz bizim server a bekleriz sondan 6 ncı realm name e bir kere tıkladıktan sonra tabi sondan 6 ncı oluyo.Lvl lar genelde 10 ile 20 arasında değişiyor bizim ama onlarca lvl 50 ve üstü oyuncu var.Bekleriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadaşlar birbirimizi haberdar edelim server durumundan,sitesinde 4 saat sürecek gibisinden birtakım yazılar vardı ama yine de denemekten zarar gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya merak ettim nerden bakıyorsunuz 4 saat vardı falan ben sıtenin icini disina cıkardım birşey bulamadım bu oglen gittigi haberi var sadece . bu aksamın haberine rastlamadım[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben de uzun süre araştırdım orada bir yerlerde bulmuştum haberi ama hatırlamıyorum şimdi nerede bulduğumu.bu arada koreyle burası arasında tam olarak kaç saat fark var bilen biri söyleyebilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 6 yada 8 saat ileride olmaları lazım bizden tam bilmiyorum ama 6 olabilir[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ne güzel takiliyorduk neden kaandi zaten bir kac gün sürecek :( acaba ne zaman acilir kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya server news bolumde ole bırsey var 4 saat dalgası bende cevırdım baktım bakalım ne zaman gelıcek serverlar daha 3 saat olmadı sanırım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Continent: Asia Inhabitants (2001): 22,384,000 Area: 122,762 km² Capital: Pyongyang Official language: Korean Time zone: GMT +9.00 h Current time (without daylight savings): 7:19:16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Açın serverı be bi lvl 20 mage in ne yaptığını göreyüm sonra kapasınlar. 20 olamdan biterse çok pis söverim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya bu sitede türkiye saatiyle hesaplandığında saat 8 de server bakıma alınmış ve 4 saat sonra açılacak diyor ama bizde saat 10 da gitti server yanlış hatırlamıyorsam,ben mi bir hata yaptım yoksa server gece 2 de gelecek diyebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 +1 saatimiz vardır yada +2 onu 4 veya 3 yapalım blizz bu bilirsiniz işte hiç birşey zamanında bitmez[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 muhtemelen 2-2buçuk arasında gelecek server,pfff güç bela kaçak maçak bir serverda oynuyoruz onda da bakımdır kıldır yündür yediler bir günümüzü,gün gelir devran döner biz de wow hasretinden kurtulur kendine güveni gelmiş bir Türk olarak WoW da klasımızı konuştururuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar