Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta'da Hangi Sunucudasınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://trulle.mine.nu/public/wow/realmlist.png
bu server da oynuyorum, lvl 16 human mage adi Viki bir cok avrupali da bu server da oynuyor. guild kurduk, oyunda gorusuruz :)
Mesaj tarihi:
lvl 24 olduk bir tane party yapıcak adam yok benim bulundugum serverda butun koreliler kendi aralarında takılıyor..,1 tane koreli kanki vardı ingilizcesi hic yoktu..me quest follow gibisinden, onlada iletisim yetersizliginden gorusmuyoruz artık ah ah.
Mesaj tarihi:
su an hangi serverda oynadıgmızı bilsek toplanırdık bir yerde ama goremiyoruz misal oynarken bir troll gordum ismi ıluvatar bizim ıluvatarmı diye dusundum selam felan yazdım baktım ses seda yok uuuuuffff cekip kufur eddim icimden :( olmuyo bole eu da aynı yere toplasalımda sorun kalksın :)[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
biz serverda 9 kisiyiz bizim server a bekleriz sondan 6 ncı realm name e bir kere tıkladıktan sonra tabi sondan 6 ncı oluyo.Lvl lar genelde 10 ile 20 arasında değişiyor bizim ama onlarca lvl 50 ve üstü oyuncu var.Bekleriz....
Mesaj tarihi:
Continent: Asia
Inhabitants (2001): 22,384,000
Area: 122,762 km²
Capital: Pyongyang
Official language: Korean

Time zone: GMT +9.00 h
Current time (without daylight savings): 7:19:16
Mesaj tarihi:
Açın serverı be bi lvl 20 mage in ne yaptığını göreyüm sonra kapasınlar. 20 olamdan biterse çok pis söverim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
ya bu sitede türkiye saatiyle hesaplandığında saat 8 de server bakıma alınmış ve 4 saat sonra açılacak diyor ama bizde saat 10 da gitti server yanlış hatırlamıyorsam,ben mi bir hata yaptım yoksa server gece 2 de gelecek diyebilirmiyiz?
Mesaj tarihi:
muhtemelen 2-2buçuk arasında gelecek server,pfff güç bela kaçak maçak bir serverda oynuyoruz onda da bakımdır kıldır yündür yediler bir günümüzü,gün gelir devran döner biz de wow hasretinden kurtulur kendine güveni gelmiş bir Türk olarak WoW da klasımızı konuştururuz...
  • Yeni Oluştur...