BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Arkadaslar kore betada kacııncı serverdayız sıra olark :D Başlıkta ufak bir değişiklik yaptım. Daha anlaşılır olur :) /Qui [signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa [Bu mesaj Qui tarafından 12 Aralık 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sıra değişiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 servername e göre sıralandığında, pvp serverları arasında en yukarıda olana girdim ben.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya herkes ayrı bi yere dagılmasın zaten konusacak kisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 server name'i göre sıraladığınızda 2 ihtimal var, iki kere basinca tersten siraliyor karisiklik olmasin da. siralayinca ilk 3 pvp serveri olmasi lazim. bu sekildeyken 2. sirada 4-5 kisi undead olarak oynuyoruz. gayet iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yarın bende gelcem sabah erken kalkarsam erken gelirim sizin icin undead olurumda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bizim download bitsin de.. (Ben koreyi indiriyordum bi baktım Us client torrenti var.. Off ule.. 500 mb inmişti Koreden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Mirage, 11 Aralık 2004 21:03 tarihinde demiş ki: server name'i göre sıraladığınızda 2 ihtimal var, iki kere basinca tersten siraliyor karisiklik olmasin da. siralayinca ilk 3 pvp serveri olmasi lazim. bu sekildeyken 2. sirada 4-5 kisi undead olarak oynuyoruz. gayet iyi. evet bende ordayim gayet hos oluyor hepimiz undead kasiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 valla biz arkla 2 kisi sanırım 3 undeyiz[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet su 3 tane Pvp serveri oluyor ya ustte biz orda 2. sindeyiz 4 undead olarka miragein yazdıgı gibi . Valla tek diyeceğim kendinize arkdaş bulun 2-3 tane ileride elite gorevleri olacağından zorlanırsınız baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 korece olan clienti indirip oynayan kimse var mı acaba ??[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadas bulamıyorum cunku ne dedıklerını goremıyorum gelıp bırseyler dıyorlar cıkmıyor yazı falan[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya benim asıl merak ettiğim server isimlerini çıkarabilen varmı? Kore dilini yükledim windows'a ama olmadı..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İlk server'da Honar/Druid Tauren açtım. Girdiğiniz server'da Turkish diye bir kanal açın, herkes bir araya gelir. Ben açtım buyrunuz :) /join Turkish[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya 30 tane pvp serverı var hangisi oldugunu nasıl anlicam?dun 3 taneydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 En üstteki artık.. Umarım sırası değişmiyordur :) Hordish Manner'ı bile açtım :D Gelin üye olunda 10 kişiyi doldurup kuralım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eytt be yarın geliyorum..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya arkadaşlar anlayamadığım bişey war bende we arkadaşlarımda abuk subuk bağlantı problemleri oluyor hiçbiriniz sorun yaşamıyomuaunuz ne iş anlamadım sadece bizde mi lag sorunu war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 beyler bizim oldugumuz server ı tekrar tane tane anlatıyorum, gelmek istiyenler buyursun basımızın üstünde yerleri var :) ilk önce isme göre sıralıyorsunuz en üstte 3 tane pvp server geldiyse tamamdır gelmediyse bikez daha isme göre sıralaya basıyorsunuz bu sefer gelmistir kesin :) simdi en üstten 2. serverdayız biz eskiden low priority idi simdi nedir durumu bilemiyorum. herkesi bekleriz (OmeN, Delyyy (Delytr), Mirage (Hargath), Skroce, Xrex ve Apache de p.tesi gelicek. Buyrun sizde gelin beraber zevkli bir 10 gün geçirelim, görüsmek üzere . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende gelicemde.Niye 10 gün anlamadım?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 isim sırasına gore sıralayınca 2. pvp serverındayim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 coldwind le ben isim sıralamasına göre ya en üst yada en alt pvp serverındayız. herkese uyacak bi saat ayarlayıp bi yer belirleyelim oyunda buluşalım.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Maedhros_Laorx, 12 Aralık 2004 17:48 tarihinde demiş ki: bende gelicemde.Niye 10 gün anlamadım? Korede oyun 25 Aralıkta çıkıcak sanırım bununda open beta oldugu düşünülürse ayın 20 si gibi biter US open betada oldugu gibi diye bi tahmin yürüttüm, yanlıssa düzeltin lütfen. edit: Ari nick nedir bizimkileri yukarda yazdım whisper yoluyla yada friend list ekliyerek bize ulasabilirsin. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 12 Aralık 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Birde ırk/isim vs. yazsanız keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arth undead mage isim sırasına gore 2.pvp serveri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar