Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta'da Hangi Sunucudasınız?

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

server name'i göre sıraladığınızda 2 ihtimal var, iki kere basinca tersten siraliyor karisiklik olmasin da. siralayinca ilk 3 pvp serveri olmasi lazim.

bu sekildeyken 2. sirada 4-5 kisi undead olarak oynuyoruz. gayet iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 11 Aralık 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
server name'i göre sıraladığınızda 2 ihtimal var, iki kere basinca tersten siraliyor karisiklik olmasin da. siralayinca ilk 3 pvp serveri olmasi lazim.

bu sekildeyken 2. sirada 4-5 kisi undead olarak oynuyoruz. gayet iyi.

evet bende ordayim gayet hos oluyor hepimiz undead kasiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bizim oldugumuz server ı tekrar tane tane anlatıyorum, gelmek istiyenler buyursun basımızın üstünde yerleri var :)

ilk önce isme göre sıralıyorsunuz en üstte 3 tane pvp server geldiyse tamamdır gelmediyse bikez daha isme göre sıralaya basıyorsunuz bu sefer gelmistir kesin :) simdi en üstten 2. serverdayız biz eskiden low priority idi simdi nedir durumu bilemiyorum. herkesi bekleriz (OmeN, Delyyy (Delytr), Mirage (Hargath), Skroce, Xrex ve Apache de p.tesi gelicek. Buyrun sizde gelin beraber zevkli bir 10 gün geçirelim, görüsmek üzere . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 12 Aralık 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
bende gelicemde.Niye 10 gün anlamadım?

Korede oyun 25 Aralıkta çıkıcak sanırım bununda open beta oldugu düşünülürse ayın 20 si gibi biter US open betada oldugu gibi diye bi tahmin yürüttüm, yanlıssa düzeltin lütfen.

edit: Ari nick nedir bizimkileri yukarda yazdım whisper yoluyla yada friend list ekliyerek bize ulasabilirsin.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 12 Aralık 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...