aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 psychodelic diye bisey yok zaten, dogrusu psychedelic asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 CAMAYKAN İÇİN CAMAYKAN JAMAYRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 madde gruplarına maddeyi temin et hiç problemin olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sigara bağımlısıyım olmamı hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sigara bağımlısı iseniz allen carr yöntemi ile bırakabilirsiniz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bence şeker bağımlılığı acayip önemli bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 günde 8 şeker atan minibüsçü biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 zenginmiş minibüsçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 aquila said: maddelerin test sonucuna etkileri iste, beyinde kalici ne degisiklikler yapiyor her madde onu bulucak. Aynen öyle. Amatemle görüştüm eroin bağımlılarına ulaşmamı sağlayacaklar hatta testi gönderdiğim takdirde onlarda uygulayabilirmiş. Lsdyi partilerden bulucam. Eroin, Lsd, Esrar ve sentetik esrar olucak. Şuan piyasada bonzai diye satılan şey merdivenaltı üretim, ne olduğu belirsiz birşey sentetik thc değil yani. Bu 4 maddenin frontal loba etkisine bakıcam. Uygulayacağım testler frontal lob işlevlerini ölçüyor. Daha önce alkol ile ilgili filan çok çalışma yapılmış ama sahte bonzai hakkında pek bir çalışma yok yani öyle görünüyor. Bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz, gelişmelerden haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar