Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hearhstone hesabı kendi üstüme kayıtlı. Aynı şekilde sizin üzerinize kayıtlı bir diablo 3 ile takas edebiliriz. Bu sayede ileride bir sorun oluşursa sorunu yaşayana diğeri yardım eder. Hesapta başlangıç görevleri ve bir kaç gün günlükler yapıldı. Gelen para harcanmadı (expert modu bitirilmedi. üstünde 300gold var. 3 paket açabiliyor veya 2 kez arenaya girebilir (her arenada 1 paket var kaybetseniz bile) (açıkcası geri almaya çalışmazsanız ben sorun yaşayacağımı zannetmiyorum :P. Bu güne kadar 1 kez olsun hack yemedim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dur bakalım daha neler görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Giyilmiş don sattı bu dünya! daha görecek bişey kalmadı malesef :( edit: Hemde açık arttırma ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.giyilmiscorap.com/ tıklamayın sakın ama böyle bişi var don deyince aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim eu hesap ile takas ederlermi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Karea said: http://www.giyilmiscorap.com/ tıklamayın sakın ama böyle bişi var don deyince aklıma geldi mmmpphhhss mmmmphhssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Aha sazan.avi olmuş direk o site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ahahah boku çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bu arada hesap satıldı. Adamlar don ile değiştirme mesajıma dönmeyince sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar