Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ödemeyi paypaldan sorunsuz bir şekilde halledebiliriz. Daha önceki hesabımı vermek için 2 arkadaşa sormuştum. İstemediğini düşündüğüm arkadaş geç dönüş yaptığından diğerine vermiştim. Surat astığını görünce dün patiden bir key satın alıp, sıfır bir hesap açıp keyi kullandım. Başlangıç tutolarını yapıp hesabı arkadaşa verdim. O da bugün 4-5 saat takılıp beğenmeyince geri verdi (para ile satın aldığımı bilmiyor) Kısaca: hesap benim üstüme, ilerde bir sorun yaşamanız durumunda yardımcı olurum. ilgilenen olursa pm lütfen. not: 30-40 dedik ama siz 40 verirsiniz kesin! Birazcıkda olsa, ettiğim zarardan kurtarırsınız :P not2: hesaba baktımda. Daily ve başlangıçta gelen paraları kullanmamış. Duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 300mb kurmayı sorun etmezseniz, oynadığım bir oyunda 16 euro luk alış veriş yapabilirsiniz (kredi veya sanal kartınız ile. eğer paypal sounu varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 key 50 bende .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tezgahın önünü kapatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben beleşe veriyorum giveawaylar çıktıkça bende beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Üste para veren çıkacak mı bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bendeki keyi alana üstüne 10 pack veriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 20-25 ne verirsen GEAAAL :D diablo 3 ünüz varsa takas :P. Yoksa 20-25 atın diablo alayım bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar