wastiee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 son mesajımdan sonra görmemiştim bu topici. baktım resimlere güzeller gayet. şu üşenmeyip etmeyip de stüdyo çalışmalarına da helal diyorum ayrıca, gerek hilikus'a gerek jinni ye.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çok mersi efendim :) Gerçi hilikus'un eline su dökmekte zorlanirim gibi gorunuyor.. hadi bakalim aldim gazi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 vaya mino de point! len naaptın sen. ehu. bu arada resimde filtre kullanımı var mı fotoşok olarak? enteresan edge hadiseleri var çünki. ayrıca bu gidişat nereye diyorum sana jini :D[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ayrıca hilikus, o gagenau ocaklı mutfağa sahip olan insan kim merak ediyoruz paticik olarak. her an uzaktan akraban olduumu iddia edebilirim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Sayalim efem fotosok hadiselerini: -Bir miktar contrast verildi elbet -Azcuk sblur kullanildi -Sonrasi: duplicate layer, overlay,gblur, opacity %50... budur. Baska bisey yok Begendin mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 valla süper beğendim de, bu gidişat nerey sorusunu da tekrarlamak istiyorum. ehuhuhuh. makro çekimmiş de, infraredmiş dee.... figür çekiminden hoşlanmazmış DAA.. :D edge hadisesi dediim nokta, renk farklılıklarının, bölge bölge bulunması. nasıl anlatsam. özellikle boyun bölgesinde ve türbanda çok belli işte. fırça izi gibi. ama afilli bulama ve fotoğraf makinesinden aldıın sonuca göre tabi olası bi durum. boyanmış gibi bööle. ben aynı etkiyi almak için mesela paint daubs+history brush kullanıyorum. bi nevi süper olay bazı durumlarda.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 edge olayi benim de dikkatimi cekti isiklar felan leziz..ama derimki smartblur den uzak durun olabildiince..hatta mumkun oldukca "auto" olan her adjustment menusunden uzaklasin :) cunku insan vucudu gibi feci degisken yuzlere siradan materyal gibi bakip ona gore blur dizio..manuel blur yada bölge bölge blur oynamak daha istenilen sonuc cikartabilir :) isiklar gusel, 3 farkli isi da isik denemek hele.. evet o gaggenau bizim mutfak ayrica hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Edge olayina benim de kafam takildi simdi.. Valla kendiliginden olustu, benim bir sucum yok :) Bisi yapmadik yani yazdiklarimdan baska... Diger elestirilerinde haklisin.. aslinda bu benim ilk portre calismam. Obje insan olunca nasil müdahale edilir tecrübesizim. Ögrenicez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 guzel ama guzel, bi tavsiye daha, hani seviorsan insan ustunde calismayi tabi, en basta tek isik kaynagi ile calismakta fayda var farkli renklerde olabilir yada farkli yumusaklikta (isik spot olur, perde cekersin yumusak olur, gün isigi olur, flash olur (snapshot havasinda ) gibi) kontrol u ogrendikce sayi artar, gelir farkli sartlar ve oyunlar..:)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 and so quoth hilikus the poet...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çok güzel ya bir tanede ben koyayım bunların yanında bir şey ifade etmese bile :)). Oda [signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 05 Aralık 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 verdiğin link çalismiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ya imagedump u ilk kez kullanıyorumda ondan şeyoldu :)) düzelmiş olması lazım :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hmm.. güzel düsunce.. uygulama da fena da degil hani... Eksileri: Biraz sola egik 1.. bu durum ozellikle artik digital fotografcilikta çok önemli. Çektin digital, ortam digital, elde pc bir de ps.. eh egiklikler kabul edilemez artik. Kardajinda altta fazlalik var bu da 2... basamagi gormeseydin derinlik hissini daha iyi anlardik hem de basamaktaki çirkinlikleri görmezdik bosu bosuna... Fikirlerim bunlar. Eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haklısın basamağı kaldırcaktım dıda şey oldu ıı kem küm :P. Birde ya böle renkler çok cansız geliyor gözüme bi sizinkilere bakıyorum bi kendminikine olmuyor. ps de bir dolu ayarla denedim olmadı bir türlü. Be resimdeki köşeler nasıl söylenir edge galiba sizinkilerde çok keskin ve uyumlu yani kare kare diil bunda öle blurla oynayınca reism fln bozuluyor nasıl yapıyorsunuz siz onu?[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Buyrun... Havamı da atayım... elde cekilmistir, tripod gibi kol lazım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hehe isiklar pek guzelmis, beyaz ayari tungsten setinde gun batiminda boyle vurucu oluo meret, tripod ellerine saglik =)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Teşekkür ederim efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cık cık... dönüp dolaşıp aynı fotoğraf. yahu güzel dedik :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Jinni, 05 Aralık 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Isik fotograflarina devam... Buyrun: Onden sari ampul isigi verildi, sag taraftan hafif bir mum isigi ve sol taraftan beyaz florasan isigi kullanildi.. Sari renk duvardan yansiyan sari tonlu isik da mal bulmus gibi degerlendirildi.. bu cikti... *!Kusur arar* Eee, göz kalemi abartılmış biraz =P.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kesinlikle superler[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar