Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık Fotoğrafları

Jinni

Öne çıkan mesajlar

vaya mino de point! len naaptın sen. ehu.
bu arada resimde filtre kullanımı var mı fotoşok olarak? enteresan edge hadiseleri var çünki. ayrıca bu gidişat nereye diyorum sana jini :D[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla süper beğendim de, bu gidişat nerey sorusunu da tekrarlamak istiyorum. ehuhuhuh. makro çekimmiş de, infraredmiş dee.... figür çekiminden hoşlanmazmış DAA.. :D

edge hadisesi dediim nokta, renk farklılıklarının, bölge bölge bulunması. nasıl anlatsam. özellikle boyun bölgesinde ve türbanda çok belli işte. fırça izi gibi. ama afilli bulama ve fotoğraf makinesinden aldıın sonuca göre tabi olası bi durum. boyanmış gibi bööle. ben aynı etkiyi almak için mesela paint daubs+history brush kullanıyorum. bi nevi süper olay bazı durumlarda.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

edge olayi benim de dikkatimi cekti
isiklar felan leziz..ama derimki smartblur den uzak durun olabildiince..hatta mumkun oldukca "auto" olan her adjustment menusunden uzaklasin :)

cunku insan vucudu gibi feci degisken yuzlere siradan materyal gibi bakip ona gore blur dizio..manuel blur yada bölge bölge blur oynamak daha istenilen sonuc cikartabilir :)

isiklar gusel, 3 farkli isi da isik denemek hele..

evet o gaggenau bizim mutfak ayrica hehe[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Edge olayina benim de kafam takildi simdi.. Valla kendiliginden olustu, benim bir sucum yok :) Bisi yapmadik yani yazdiklarimdan baska...

Diger elestirilerinde haklisin.. aslinda bu benim ilk portre calismam. Obje insan olunca nasil müdahale edilir tecrübesizim. Ögrenicez artik
Sosyal ağlarda paylaş

guzel ama guzel,
bi tavsiye daha, hani seviorsan insan ustunde calismayi tabi,
en basta tek isik kaynagi ile calismakta fayda var

farkli renklerde olabilir yada farkli yumusaklikta (isik spot olur, perde cekersin yumusak olur, gün isigi olur, flash olur (snapshot havasinda ) gibi)

kontrol u ogrendikce sayi artar, gelir farkli sartlar ve oyunlar..:)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm.. güzel düsunce.. uygulama da fena da degil hani...
Eksileri: Biraz sola egik 1.. bu durum ozellikle artik digital fotografcilikta çok önemli. Çektin digital, ortam digital, elde pc bir de ps.. eh egiklikler kabul edilemez artik.

Kardajinda altta fazlalik var bu da 2... basamagi gormeseydin derinlik hissini daha iyi anlardik hem de basamaktaki çirkinlikleri görmezdik bosu bosuna...

Fikirlerim bunlar.
Eline saglik
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın basamağı kaldırcaktım dıda şey oldu ıı kem küm :P.

Birde ya böle renkler çok cansız geliyor gözüme bi sizinkilere bakıyorum bi kendminikine olmuyor. ps de bir dolu ayarla denedim olmadı bir türlü.

Be resimdeki köşeler nasıl söylenir edge galiba sizinkilerde çok keskin ve uyumlu yani kare kare diil bunda öle blurla oynayınca reism fln bozuluyor nasıl yapıyorsunuz siz onu?[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Jinni, 05 Aralık 2004 02:57 tarihinde demiş ki:
Isik fotograflarina devam...

Buyrun: Onden sari ampul isigi verildi, sag taraftan hafif bir mum isigi ve sol taraftan beyaz florasan isigi kullanildi.. Sari renk duvardan yansiyan sari tonlu isik da mal bulmus gibi degerlendirildi.. bu cikti...

*!Kusur arar*

Eee, göz kalemi abartılmış biraz =P.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...