imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 2d ui, icon ve konsept çizimleri yapabilecek arkadaş varsa elimde büyük oranda bitirdiğim android toon stlye 3d hack&slash projeme dahil edebilirim. 3d modeller için hazır packlerden kullandım. main karakteri ise modellettim. ses müzikle ayrıca bi arkadaş ilgileniyor. sağlam composer var yani. kod kısmı tamamen bana ait. para vermem. parasal bi beklentim yok. zevk ve referans için yaptım. para gelirse de %20 pay veririm. 3d modeller varsa da allah derim ama yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 artistim ama 3boyutluyum olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 3d modellerım ama beleşe çalışmam fds gerçi çok zaman almayacak ufak tefek modeller lazımsa yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mobil platform olduğu için low poly ortalama 2k tri modeller ideal. texture animasyon hariç rigged olarak işi bilen adamın 1-2 günde halledebildiği şeyler. rigged olması da yetiyor. elimde baya animasyon kütüphanesi var zaten. bi projede yer almak istersen yaparız birlikte birşeyler. ama eğer pek vaktim ve isteğim yok arada hatrına vaktimi almayacak ufak tefek şeylere yardım ederim diyorsan o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tanıdık geldi konu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu devirde 2 boyutlu adam bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar