Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Evet bana yaz için bir seçim sunuldu yazın bilgisayar oynamassan yazın köpek sahibi olacaksın diye yardım siz olsanız ne yapardınız?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bilgisayar derdim :D kopek bi yerden sonra dert haline geliyo yasadim biliyorum off of günde 3-4 kere cikar tuvaletini yaptir gezdir felan bi yere giderken (tatil vs) ayak bagi oluyo arghh[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 dejavu mu yaşıyorum yoksa bu forum daha önce açılmışmıydı?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 zuahhahah pilkisayar forevır ehehhe[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Biyerden hatırlıyor gibiyim bu formu acılmıstı dimi yoksa gelecegi mi goruyoz ne :-P[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kısa devre yaptım galiba *!cızt çzooorrtr Aceee*[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya ben pc siz yasayamam !! eheue :D köpeklede yasayamam eh secim i gor iste :-p[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya yılan ya köpek de bilgisayar olmazsa her ikisinide seçicem de[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kanguru[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 valla bende yapamam ama pazarlıkmı yapsam :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bencede bılgısayarı sec orc ne yapaksın kopegı basa bela. bende denedım ama olmadı sibir ya kurt u vardı yesıl gozlu olan hanı.bıktım verdım bırıne.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yaa ben severim o hayvanı bana verse iidn:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ısteyen olurmu dıye bırazdaha beklettım ama olmadı tanımadıgım bırıne verdım. neyse bır tanıdıgım var kopek cıftlıgınde onun elıne duserse alır verırım. bu arada ben Ankara dayım haberın olsun.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 pawliger çok saol fiyatları neler köpeklerin :) babamla pazarlıkmı yapsam? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Köpek al nasılsa PC olmadan bu çağda yaşatamazlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ıf ı were you pc pc pc pc pc pc pc pc pc pc .............[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar