Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Calisanimla Ciddi Sorunum var

hunty

Öne çıkan mesajlar

Dun ilk durusmam gerceklesti. Tahmin ettigimiz gibi bu is cok uzayacak. Ikinci durusma 2014'te.
Basta benim avukat saglam duruyordu. Hakim de kizdi karsi tarafa. Ne psikolojik tazminati falan sacmalik diye diye.Beklenmdik bir sekilde Karsi tarafa Hatuna sordu hakim:
- Sen isverninden ne istiyorsun farkinda misin diye?
Kadin salaklasti:
- Verilmeyen maasimi, avukat giderlerimi dedi. Geveledi.
Kezban iste, ben bile etonca bilmedigim halde konu psikolojik tazminatti biliyordum. Kadin Eston oldugu halde anlamadi olayi. Kagitlarda bir ay psikolijik tedevi gordu hastanede yaziliydi.
Derslerine iyi calismadiklari ortaya cikti biraz. Oysa ki kadin kafayi kazitmis, gozler de portlek portlek, uyumamis. Goruntu olarak iyi hazirlanmisti.
Fazla uzatmayayim benim de guvendigim 3 noktada hakim karsi tarafa hak verdi gibime geldi. Kamera goruntusune bakmadilar, vergi beyannamelerinde hata yapmis vs... Kocasi onun yerine yanlis yazmis. Surekli salaga yatiyor.
Beklenmedik bir sekilde benim KARA Kapli defteri cikardim. Her yilin defterini tutuyorum. Gun gun kasa ne kadarmis, Kart ne kadar, nereye ne harcamisim. Calisanlara gun be gun ne kadar vermisim isim isim tek tek yaziyor.
Imza olmadigindan delil olarak gecmedi. Ama hakim baya inceledi falan. Hatun hangi gun ne kadar almis yazmisim tek tek.
Gorunce salaklasti iyice
-Once gormedim dedi. Sonra Gordum biliyorum ama ne yazdiklarini gormedim oraya dedi.
Calisanlar tabi defterin kasa yaninda durdugunu ve her zaman bakabildiklerini soylediler.
Uzun lafin kisasi elimde saglam bir delil olmadigindan tum mevla bana girecek gibi ama yakin zamanda degil. Im enjoying the moment.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazarken bende farkettim -lan bu mevla'yi tutar anlaminda kullaniyorum ama mevla, rab, allah demek degil miydi, diye.
Genellikle is yerinden yaziyorum, siparis arasinda. Kafam berrak olmuyor. Ustelik gerizekali elamanlar klavyenin ustune cola vs. biseyler dokuyorlar surekli. Tuslar yapis yapis.
Cok yazim hatasi yaptigimin farkindayim. Kusura bakmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...