felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evime Bi kedi almak istiyorum. Onun fazla fazla beslenmesini, şişmanlamasını istiyorum.Ona içine tereyağ dökülmüş %100 yağlı süt içirmek istiyorum. Böyle karnı yere değsin. Şişman kedileri çok seviyorum.sevmesi daha bi güzel oluyo. Acaba hangi cins kedinin bünyesi fazla kiloyu kaldırabilir? Bu konuda bilgisi olan varsa ciddiyim yani..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ama onun için çok büyük bir eziyet olur.Yazık bence pisiye[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sen sadistmisin ya :yapma:[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yok ya,bu sadistlik değil..kedim öyle olsun istiorum..bu olsa olsa fetişistlik olur hehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Boşver yazık pisiye ,sen doğasında şişmanlık olan bir hayvan al mesela Panda...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hep yılan almak istemişimdir ama ucuzu varmmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: rexx, 11 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Sen sadistmisin ya :yapma: :lol:[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben tam tersine humanist bi insanım..belkide şu kedi olayı sadece bi fantasy..evde kedi koycak yerimde yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 qel qel panayır var...[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bence piskopat olma yazık koşamaz,zıplayamaz vs. :-p bence doğuştan kazanılır şişmanlık olayı. onu fazla koşturmayıp onamayıp bozağına düşkün hale getirirsen şişmanladıkça daha fazla yer ve şişmanlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 89) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lalih Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 evde yerim yok diyorsun bak kedi bakmak büyk sorumluluk.benim bir tane tekirim var.eğer şişmanlasın istiyorsan pek hareket etmeyen birşeyler alacan sanırım.iran yada chinchilla gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 van kediler çabuk şişmanlıo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: felixxx, 11 Aralık 2004 23:06 tarihinde demiş ki: evime Bi kedi almak istiyorum. Onun fazla fazla beslenmesini, şişmanlamasını istiyorum.Ona içine tereyağ dökülmüş %100 yağlı süt içirmek istiyorum. Böyle karnı yere değsin. Şişman kedileri çok seviyorum.sevmesi daha bi güzel oluyo. Acaba hangi cins kedinin bünyesi fazla kiloyu kaldırabilir? Bu konuda bilgisi olan varsa ciddiyim yani.. Bana kalsa tedavi önericem :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ama şişmanlarsa hayvanlar derneği o hayvansever kadınlar gelir evimden alır o kedimi dimi?..Kendimi bizim bahçedeki kedileri besleyerek tatmin ediyorum. Evde yemediğim yemekleri ona götürüyorum.. dardanel tonlu makarna filan.. ama şişmanlamak bilmio zipper(adı zipper). bütün gün koş koş tabi.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 [signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şirinmiş bu kedide :) fakat bunun gibi birsürü şişman kedi var ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Google saolsun bir kaç örnek; http://www.funny-photo-photos.com/pictures/the_fat_cat.jpg http://www.joebly.com/asort-Fat_Cat.jpg http://www.jimmystare.com/nov2003/fat_cat.jpg http://home.comcast.net/~noodles913/Big_Ol_Fat_Kitty.jpg http://www.bodacia.com/chauncey89/chauncey89-041.jpg http://aristotle.lesley.edu/faculty/sugarman/2_FAT_CATS.JPEG http://quicksitemaker.com/members/squidcats/images/Jul21_08.JPG[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 iyi resimleeer..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 felixxx seni hayvan hakları derneğine şikayet edecem. sana hiç bi şekilde evcil hayvan emanet edilemez. ayıp.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 iyi fikir :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 91) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bendeki çoook cılız falla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yapmayın etmeyin haywana eziyet allah dövündüm burda?!?!? :hrr: :yapma: :-| :| :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ya da şişmanlamayı geçelim değişik kediler üretelim..Bir beyaz iran kedisiyle sokak kedisini, bir van kedisiyle tekir bi kediyi filan çiftleştirelim..ilginç sonuçlar doğabilir. http://www.kedigen.com/ burası da süper bi kedigil sitesi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sayko musun?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar