Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage vs Hunter

Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

Wow Eu nun vede bazı dıger yabancı sıte forumlarında gordugum kadarıyla, hunter lar mage avcısı falan degıl. ınsanlar her ne kadar oyle desede forumdakı tum lvl 60 lar yalanlamakta. Denıldıgıne gore pet veya hunter kuzu yapılarak ve hunterın dıbıne blınk ıle cok rahat kesılıyormus. Yada hunterın range ınden uzaga gıdıp buyu atılarak... Sahsen ben buna pek ınanmadım ama yaklasık 3-4 kısı oyle yazmıs forumlarda ve baska hunter larda hayır oyle degıl dıye karsılık vermemıs , katılanlar bıle var. Sızce boyle bır durum soz konusu olabılırmı? eger oyleyse hunter , pvp de ne yapacak? Warrıor mu kesecek ?[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter peti üzerine yollarsa koyun yapıp daha sonra hunterın dibine girip insta büyüler ve AOE büyüler ile rahatça pişirilir. Yollamasada olur.

Sonuçta olaya o ne yapacak bu ne yapacak diye yaklaşmamak gerekiyor. Her zaman her şey olabilir.

[Bu mesaj OffChu tarafından 17 Aralık 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynayana göre değişir diye düşünüyorum. Warior kesen Rouge de vardır ama bu genel-geçer birşey değildir. Veya Rouge kesen mage de olmuştur. Ama sanmıyorum hunter öle çat diye ölsün pvp de bir mage e. Zaten duel falan değilse siz hunter ı bulana kadar çoktan ölüme yaklaşmış olursunuz.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkada$lar boylesine buyuk bi oyunda dengelerin tarti$masi bize ne kadar du$er bilmiyorum ama bence bu tur sorunlar yok ama varmi$casina gosterilcek elbet. Bu insanoglunun normal hali :) Benim tek kabul ettigim i$i bilen kazanir ;)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2ainteractive, 17 Aralık 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
polymorph+fireblast+nova+flamestrike
lvl 20 kapışmasında bunlar yeterli oluyor ama keşke polymorph un cast time ı biraz daha kısa olsa demeden geçemiyor insan:)

Presence of Mind - 1/1 point
When activated, your next Mage spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell.
sorunuzun cevabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...