trapt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım bi sorun var netteki çoğu resim açılmıyor..yenileye bastığımda bazıları yada resmin yarısı açılıyo..siteden dolayı da değil her sitede oluyor yardımlarınızı bekliorum....[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
trapt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ie kullanıyorum packlerin hepsi mevcut...
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ayarları biraz kurcala, varmı bilmiyorum ama ... boyutundan fazla olan resimleri gösterme türünde bi seçenek olabilr. bazı tarayıcılarda oluyo[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
trapt Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 show pic deince açılıyo fakat anasayfada göstermiyor...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 MOZILLA FIREFOX! niahahaha imzamdaki developers yazısına bas[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Öne çıkan mesajlar