Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Haftasonluğuna Ankaraya geleceğiz bir arkadaşımla Kızılay civarı uygun fiyatlı nereyi önerebilirsiniz,sadece uyumak için otele geleceğiz temiz olsun çok lüks olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ankara bambaşka bir dünya bi tane boktan heykele geyik dedim diye köylü imzasına koymuş yolda böyle trolar kartvizit bastırıp yere atıyorlar abi ahha kalmayın hiç bi yerde otobüste uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sadece uyumak için otele gidicez in en anlamsız kaldığı şehir herhalde ankara barbara herhalde metro hattında bakın bulamassınız kızılayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kızılayda mesrutiyette erşan otel var bi de sıhhıyede gürkent otel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulusa gidin orada bir sürü otel vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi ulusa gitmesinler bence gerçi turistler hep ulustaki otellerde kaliyor ucuz diye ama siz gene benim dedigim otellere bakın nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bahçelide turizm otelcilik uygulama oteli vardı en son. ama baya bi en son 10 yıl önce kalmıştım asdfg son durumu ne duruyor mu bilmiyorum. yeri süper fiyatlar ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar