ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 galada oliver stoneda varmis[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 galada oliver stoneda varmis bide cinema express ceker artik[hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati [Bu mesaj ExhaulteD tarafından 15 Aralık 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Reklam mı değil mi... Yakında anlaşılır. Ama bana da her işi sivri zekalık yapalım derken karıştıran Türk hesabı, birileri "Yakın ulan reklam olsun, sinema da sigorta parasına konsun" demiştir, ve olaylar gelişmiş, işler çığrından çıkmıştır. O kadar ünlünün olduğu yerde ufak yangın az bir panik nasıl reklam yapardı bir onu düşünün. Bana sanki bu daha akla yatkın gibi. Valla herkese geçmiş olsun ne diyeyim. Kundaklamada da AB standartlarında mıyız merakım odur.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 nası haraket etmes olurmu ole şey...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abe ole şey olurmu ya nasıl hareket etmes yolumolu kapamaz mı oralra bomba ekıbı yollamazmı ole bırakck aman patlasınmı dıcek saçma bence...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hehe yok sana demıoyrum ya yalan haber yalan:)
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ya istanbul bilmemnesi televizyonda sadece 3 kişi hastanede demişti. Ama azra akından bahsetmedi. Yani zaten yangından çıkmış herkesin hastaneye gitmesi gerekir ne kadar kendini iyi hissetse de. o dediğim adam dekor için konan mumlardan damlayan mumlar perdeyi yakmış ondan çıkmış dedi. Bence gayet mantıklı geldi. Bence fazla kuruntu yapıyorsunuz bilerek yakıldı diye. Reklam için 150 yaralı bırakılmaz heralde... Ama küçük bi yangın çıkarıp da kontrol altında tutamamış olabilirler. yine de adam yakar 2 kişi yanında tüple bekler. Aaa yanıyoz diye biraz milleti heyecanlandırırlar sonra söndürürler. Zor birşey olmaması gerek bence.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Rewendor, 14 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: İnsanların canının tehlikeye girdiği bir olaya verilen tepkileri gözlerimi yaşarttı... Pek duyarlı insanlarmışız gerçekten. Lafları çarpıtmayalım. Burada kimsenin tepkisi sinemada yangın çıkmasına değil, buradaki tepkilerimiz böyle bir olayın bile reklam olarak kullanılmasına, filmin reytingini arttırmak için, ilgi çekmek için alet edilip "cinler yaptı" benzeri açıklamalar yapılmasına. Yani ticaret hırsıyla yapılan duyarsızlığa tepki bu. pardonda o aciklama hic birsekilde reyting getirmez ulkemizde hala cinlerle ilgili film yapilmaz mazaallah carpar falan seklinde dusunun insanlar cok oldugu icin film cok daha az ilgi gorecektir arkadas konuyu falan saptirmamis gayet guzel yerinde birsey yazmis[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kasedin boş çıkması gibi birşey yok hurafe onlar. birinin üstüne 300kg lık bişiyler düşmüş biri de altı metrelik çukura düşmüş çekimler sırasında bunlar da onların yeterince güvenlik önlemi almadan amatörce film çektiğini gösterir ki mumla süslenmiş kumaş-karton karışımı dekor da bunu gösteriyor zaten.eh yangın çıkmasa şaşardım nasıl bir zekiliktir bu.film setinde bu kadar kaza oluyorsa zaten süper düper zeki adamlarmış bunlar fazla söze gerek yok.yangın da çıkar adam da ölür bu zekayla. ilginçliklerden biri de dekorda mum kullanmak lol nası bişiydir bu hiç mi dekor görmemiş bunlar.. filmin de benzer şekilde görmemişlik abidesi olacağından adım gibi eminim o da ayrı. mekana hiç değinmiyorum zaten bu kadar beceriksiz adamları en güvenli ortama salsan yine bir kaza olur. iyi kimse ölmemiş de üstün zekalarının(!) sonucu ağır olmamış ona şükretsinler. saçma sapanlıkta sınır tanımıyoruz.bu insanlar bir de film yapıyor yahu.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Olayda 162 yaralı var bunların 7 tanesı agır hala yogun bakımdalar suclu olan tek kısı ıse gosterıs ıcın mumların boyunu uzatıp olaya mistik bır hava katmak ısteyen dekoratıfler[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yazıklar olsun size, yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. İnsanlar can derdinde, insanlar ölümün kokusunu tatmış, siz halen gelip vik vik ediyosunuz. Yazıklar olsun, insanlara bu kadar mı, yaptıkları işlere bu kadar mı saygınız var. İnsanlar ölüyordu orada ölüyordu. Bu kadar acımasız olmayın. Ve unutmayın ki o galada o filmin tüm ekibide bulunuyordu..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 200 küsur lişi dumandan zehirlenmiş ama ciddi değilmiş oha falan oldum[signature][hline]uyumak istiyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ne yazıklar olsunu ya lol bariz reklam günümüsde adam öldürmek bile reklam oldugu için hiçde abes bir durum olmamakta bu olayda dekorla ilgilenen kişiler pazardan toplanan adamlar degil yanması muhtemel boruların dibine mum dikerken düşünememek diye bir olay söz konusu degil adamların işi dekor sa işin profudur yani amcasının ogluna gel süsle diyemez hele hele galada okadar ünlü adamın geldigi yerde ucuz iş yapılmaz.. bariz planlanmış bir haraket ha bukadar büyüyecegini düşünememekde onların acizligi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Dyna hiç sanmıyorum. Bu benim iyiliğimden mi bilmiyorum ama hiç sanmıyorum. İnşallah haklı çıkmassın.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Nyrio, 15 Aralık 2004 12:04 tarihinde demiş ki: 200 küsur lişi dumandan zehirlenmiş ama ciddi değilmiş oha falan oldum yazık..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Dekoratifler gözaltına alınmış. ntvmsnbc'den öğrendim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 dün atv'de gördüm.. çok kötüydü. büyü falan ne alakası var bu olayların çözemedim. ama gerçekten kötüydü. atv haber eskiden oldukça iyi izlenebiliyordu. bilmem savaş ay'a geçtikten sonra ne kadar dandik oldu farkettinizmi.. büyük haberci dün olay yerinede gitti..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 92)
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Reklam..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bence bu tipte bir reklam olmaz. türk milleti korkaktır. sokakta olan olaylara hiç seslerini bile çıkarmıyorlar. son 3 ayda olan önümdeki tüm olaylarda millet gördüğü halde görgü tanıklığı yapmadı.. korkak değilmiyiz biraz? peki biz böyle büyülü bir şeye niye gidelim.. bence böyle bi reklam olmaz gibi, olsa bile çok sapık bi tür olmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 92)
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 orc_lord gençlere yeterince hitap ediyor bence. zaten hedef kitle gençler.[signature][hline]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Chiptech, 14 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: izleyenler gay oluyormuş. izlemeyin. AHAHAHAHA LOL! allah iyiliini versin chip[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 RekLamm.. Bugün Film oyuncuLarı akşamki olaylar hakkında basın açıklaması düzenliyorlar, gazeteciler sormadığı sürece olaylardan bahseden yok! Hepsi Filmi övüüyorlar, yok nasıl çekildiğini anlatıyorlar. Yani nediyeyim. Reklamında böyLes... Helal olsun[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 paranoyasınız dıyorum bende size hangi reklam gücü birçok ünlü insanın hayatını tehlikeye atmaya değerki.Tamam belki onlemleri aldılar yapacakları reklam için ancak bu riskli değil mi? Saçma bence reklam fikri burası amerika değil.G-mall yeri itibariyle zaten belli kesim insanların gittiği bi yer bildiğim kadarıyla reklama neden bu yolla ihtiyaç duysun o da ayrı bir konu.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Öne çıkan mesajlar