Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4 5 gündür bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra adsl gidip gidip gelmeye başlıyor.Daha önce kimsenin başına geldi mi bu ??? modem:zoom pci win98se yüklü (format manyağı yaptım ama çözüm olmadı) tt dende kaynaklanmıyormuş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende de zoom modem var hiç dediğin gibi birşey olmadı. ama 4-5 gün açık kalmadı herhalde 3 gün fln olmuştur bende en fazla. hem senni zorun ne 5 gün açık bırakıyorsun :) bi dinlensin meret.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sailor 4-5 gündür açık dememiş, 4-5 gündür böyle bir sorun var demiş. aynı sorun bende de var ayrıca. deliriyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ewet bana da olmuştu daha önce. format attıktan sonra düzeldi (işletim sis. xp) burdadasanırım aynı sorun vardı galiba daha önce bi arkadaş açmıştı böyle bişey. [Bu mesaj crocodile tarafından 16 Aralık 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hmmz evet okuduğunu anlama bölümümde sorun var demekki :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 xp yükledim gene aynı belirli bir vakitten sonra gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor ......[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 adsl suxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tt öle demiyo ama :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Evet yaa banada bugün olmaya başladı.. nedir bu download a bırakamıyorum Bir süre sonra kesiliyo benim gibi açık bırakıp gidenler için bi olay mı yarattılar acaba?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 blizzard o illegal bir olay filan değil ki, ne diye öyle birşey yapsınlar :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben kirikkaledeyim ve adslye baglanma konusunda neredeyse 0 problem yasiyorum.istanbul hergun boyle problemlimi?yoksa sizin kullandiginiz donanim yuzundenmi boyle oluyor?zyxel 630 prestige kullaniyorum(USB)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 TT i ariyin dicemde orda da vieln adam bulunmaz sanırım (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bende hiç öyle bir şey olmadı bende zoom kullanıyorum ama ben odamda bi yere birsey monte etmiştim ve adsl kablosu icerdeki bilgisayardan benim odamdaki laptoopta uzanıyordu kablonun üstünden bir şey geçmediğinden emin ol[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bana oluyodu gidip gelme olayı. modemi kaldır driver ları kaldır tekrar yükle. olmazsa format at pc ye . kesin düzeliyo böle yapınca.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben şu anda msn e ve paticik dışında hiç bir siteye giremiyorum....deliricem adsl modemimi parçalıcam...msn e girmiyo resmen kodumun adsl i ya!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar