Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Sorunsalı =(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 5 gündür bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra adsl gidip gidip gelmeye başlıyor.Daha önce kimsenin başına geldi mi bu ???
modem:zoom pci
win98se yüklü (format manyağı yaptım ama çözüm olmadı)
tt dende kaynaklanmıyormuş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
sailor 4-5 gündür açık dememiş, 4-5 gündür böyle bir sorun var demiş.

aynı sorun bende de var ayrıca. deliriyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
ewet bana da olmuştu daha önce. format attıktan sonra düzeldi (işletim sis. xp) burdadasanırım aynı sorun vardı galiba daha önce bi arkadaş açmıştı böyle bişey.

[Bu mesaj crocodile tarafından 16 Aralık 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
xp yükledim gene aynı belirli bir vakitten sonra gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor gidiyor geliyor ......[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
tt öle demiyo ama :)[signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Mesaj tarihi:
Evet yaa banada bugün olmaya başladı.. nedir bu download a bırakamıyorum
Bir süre sonra kesiliyo benim gibi açık bırakıp gidenler için bi olay mı yarattılar acaba?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
ben kirikkaledeyim ve adslye baglanma konusunda neredeyse 0 problem yasiyorum.istanbul hergun boyle problemlimi?yoksa sizin kullandiginiz donanim yuzundenmi boyle oluyor?zyxel 630 prestige kullaniyorum(USB)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur)
Mesaj tarihi:
bende hiç öyle bir şey olmadı bende zoom kullanıyorum ama ben odamda bi yere birsey monte etmiştim ve adsl kablosu icerdeki bilgisayardan benim odamdaki laptoopta uzanıyordu kablonun üstünden bir şey geçmediğinden emin ol[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
bana oluyodu gidip gelme olayı. modemi kaldır driver ları kaldır tekrar yükle. olmazsa format at pc ye . kesin düzeliyo böle yapınca.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Mesaj tarihi:
ben şu anda msn e ve paticik dışında hiç bir siteye giremiyorum....deliricem adsl modemimi parçalıcam...msn e girmiyo resmen kodumun adsl i ya!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
  • Yeni Oluştur...