kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Arkadaşlar ilk çıktığında 2 ay oynamıştım şimdi biraz oyalanmak için girmek istiyorum .Siteden hesabıma girdim RIFT Standard Edition olarak görünüyor ,Download Client dedim bağlantı yerine acc giriyorum hata veriyor.F2p oldu diye biliyorum acaba ödememi yapmam lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hayır, Premium hesap hatta seninki. Girebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tekrar deneyin diye hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 The login request was not valid.Please try again later.(error#2016) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar