Draven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Digital camera aldim, Canon ixsus500. Surekli sagda solda ne gorsem cekiyorum son gunlerde. Fazla enteresan birseyler yok neyse bunlar en guzelleri. Eline kamera alan herkesin ilk yaptigi seylerden biri orumcek agi cekmek :) Buda benim versiyonum Daha gec vakit baska bir orumcek aginin flashla cekilmis hali. Aslinda flashla degil shutteri acik birakip cekicektim, flashi acik unutmusum yanlislikla oyle cektim, ama boyle birsey cikti baya hosuma gitti Pek bir ozelligi yok, ancak texturelari falan cok hosuma gitti baya. Bu benim kedim Sunny, sabahleyin 2x zoomla focuslanip cektigim bir resim. Pozda verirmis yesinler :D Aksam penceremden shutteri 8 saniye acik birakarak (ISO 50) cektigim resim. Arkada okul var, sabahlari uyutmuyorlar tifillar ama goruntusu guzel en azindan. Baya amator oldu, biraz soyle dogru duzgun birseyler cekeyim eklerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 çok güzel olmu$.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aha kedi şahane ya üstüne atlayasın geliyo[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben kedin olan fotografi cok begendim...yesil otlarla kedinin renkleri güzel görünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 kedili olan şeker olmuş :D[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ıh yerim ben o kedinin burnunu ya bakınca sırıtmadan duramıyor insan[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 oyle seker birseydir, alin bikac resim daha: buda ben yakindaki objeleri fokuslamak zor oluyo, cunku manual fokus yok auto yaptiginda bazen yakaliyamiyor, yukarda gordugunuz orumcegi fokuslamam anami aglatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Gelecek vadediyor... :) Şaka bir yana, iyi gidiyorsun. Otorite değilim ama beğendim. Yalnız, makinenin, ISO 50 - 8 sn pozlama ile o kadar kumlanmaya sebep olması ilginç. F değerini de verirsen iyi olur fotolarda. Kolay gelsin, esen kal.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ISO 400 yapip daha uzun tutuyorum gene ayni oyle oluyo. F ayari otomatik ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 anladigim kadari benim makinede sorun. yapicak birsey yok. hava kararsin gene denicem ama olucagini sanmiyorum, karanlik oldugu anda kumlanma kesin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kediyi çok sevdim[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yerde yatan kendinin kadrajını sağa ve az yukarı alsan daa şaane olcakmış sanki. o dalın olduu resimde de photoshopta azık brightness ı düşürürsen jpeg kodlaması görünmicek arkada pis pis duran. bence güzel fotooraflar.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kedii... kediii:) kedin çok tatlı yaw:) pek anlamam fotoğraf hedelerinden ama örümcek ağları falan da güsel olmuş. ama kediyi çok iyi yakalamışın çok tatlı olmuş:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 0806.jpg bu resme bittim Benimde bir kedim vardi Hayalidir kendisi Gercegini almama nedenimde zamaninda bir arkadasimin kedisini balkondan assagi atmamdir.. Nasil buldular hala anlamam ama olsun.. neyse severm kedileri getirin bir ayi (ohom) ....sevelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kumlanmadan kurtulamiyorum, bu dun aksam 2am civari, hizla ilerliyen bulutlari gorunce heyecanla cektigim resimlerden biri. ISO 50, 6 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ehehe hepsi mukemmel cogunu pcye kaydettim. cok basarilisin ufakta olsa daha onceden bikac fotoraf deneyimin var bence. bana verselermakinayi ben ISO dur bilmemnedir hic anlamam mesela. bir debi poz isticem istek poz yapiyomusunuz :D boyle cok kalabalık bir yeri siyah beyaz cek. cok guzel gorunuyorlar genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Son pozunu Omen kapağı yapmak için aldım haberin ola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 son fotograf cok guzel..biraz crop yada kadraj kacmis ama baya guzel..hele whitebalance in kaymasi cok guzel patlamis kumlanma ( noise diyelim suna :) ) long time exposure larda dijital alemde baya tehlikeli ve sıkca gorulen birsey..siyah veya tek renk tonunun hakim oldugu alanlarda ozellikle..en temizi 1den fazla deneme yapmak, sonunda en dogru zamanlama ve pozlamanin oldugu resmi secip kullanmak.. fotoşap da biraz ugrasarak kurtulabilir aslinda, varsa makinanin noise reduction secenegini acabilir, hic olmadi noise ninja gibi baska programlari deneyebilirsin...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sagolun arkadaslar, begendiginize sevindim ama omenin kapagi olucak sey benim penceremden gozuken okul, o yuzden korkutmayin adami ehe hilikus, bu noise ninja nasil program nasil calisir. bi arama yapayim bulamassam geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 senin o karşıdaki okuldan iyi malzeme çıkar valla, çok güzel olmuş renk falan.böyle bi kaç poz daha yakalarsan korku temalı bi ps çalışması yapabilirsin baya da hoş olur hehe.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi son resme bakın ya güneşin hiç batmadığı imparatorluk resmen :) 2 am ama karanlık diil..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 noise ninja vb gibi programlar basitce bu işlemi yapiyor.. tabi onlarin kullandiklari formuller hayli karisik olsa gerek ki tek basina software olarak cikabiliolar :) ama basitce linkteki islem mantik olarak..kendinde manuel oalrak deneyebilirsin tabi (islemi anlaticaktim ama birebir calmis olucagimdan pek huysuz geldi :) ) ingilizce de sorun yasarsan yardim ederim özetle, zati kisa bisi :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 renkler cok guzel son fotodaki. sol alttaki agac tepesi yerine ya butun agac ciksaymis ya hic cikmasaymis daha ii olabilir kadraj, bi de binanin sag kismi kesilmeseymis ucu ucuna bilgisayarda crop etmeyi denesene biraz asagidan, o agaci cikar goruntuden ya da asagisi yerine sol yarii crop et, bina simetrik olsun iki tarafindan kesilen kisimlar[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aslinda normalde cok daha karanlik, cok hafif sehir isiklari bulutlari aydinlaytiyo, ama makineyi uzun tutunca boyle aydinlaniyo, kediler falan boyle goruyo kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu nedir yau hangi oyun bu .p shutter olayı çok güzel bir şey upload edersem bi yerlere kendi çalışmalarımı da koyarım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar